Bend Keni nije mrtav nastupa na “Balkanrock Sessions” 7. marta 1 foto: Angelina Kačunković

„Mladi kruševački trio Keni nije mrtav, prepoznatljiv po kombinaciji energičnih nastupa, dobrih žurki i atmosferične lirike koja opisuje svakodnevnicu običnog čoveka zatečenog u ovom vremenu u svojim dvadesetim, premijerno će nastupiti na seriji koncerata “Balkanrock Sessions”, 7. marta“, najavljuje muzički online magazin Balkanrock.

Nastup se može ispratiti na Youtube kanal “Balkanrock Sessions”.

„Nakon Keni nije mrtav, na svake dve sedmice možete očekivati novog izvođača na Balkanrock Youtube kanalu“, najavljuju iz muzičkog magazina i dodaju da su ih „mnogobrojne pohvale, pa i kritike, podstakle da nastave sa dostavljanjem ovakvog audiovizuelnog sadržaja“.

„Iz tog razloga, 7. marta možete očekivati novi talas izvođača, a prvi od njih su Keni nije mrtav“, ukazuju oni.

Da podsetimo, Balkanrock je u julu 2021. godine pokrenuo seriju koncerata pod nazivom “Balkanrock Sessions”, a prvi u nizu Balkanrock Sessions nastupa bio je jedan od kultnih bendova iz Srbije – Eyesburn.

Publika je prepoznala kvalitet produkcije i obradovala se onome što su mogli da čuju tokom razgovora koje je vodila novinarka Balkanrocka Milena Gojković.

„U toku narednih meseci, na Youtube kanalu Balkanrock Sessions, nastavili smo da objavljujemo koncerte i intervjue sa izvođačima kao što su Moussaka, Obojeni Program, Ida Prester, Bolesna Štenad, Funk Shui, Igralom i Naked. Sve pomenute bendove možete pogledati u bilo kom trenutku na Youtubeu i poslušati i na ostalim muzičkim platformama kao što su Deezer, Spotify i Tidal“, kazali su iz Balkanrock magazina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari