Bend Kora izbacio je spot za pesmu „Reč para grudi”, drugi po redu sa njihovog najnovijeg albuma „Mesto pada” u izdanju Lampshade Media.


„Spot je sniman u saradnji sa Boškom Đokovićem i Savom Miljkovićem iz Hedonism Insanity-ja. Odlična atmosfera i zabava, koja je vladala za vreme snimanja spota, lako je uočljiva i to je upravo ono što čini ovaj spot karakterističnim. Video zapis, ipak, predstavlja način da se približite najvećem broju ljudi te se takvom uspehu i nadamo”, izjavili su članovi benda Kora.

Nakon sedam godina aktivnih nastupa širom zemlje i brojnih priznanja u muzičkom svetu, bend Kora je objavio svoj prvi album pod nazivom „Mesto pada” za izdavačku kuću Lampshade Media. Zvuk sastava Kora definiše miks raznih žanrova od hard i dark roka, preko alternative i obrisa panka, sve do elemenata pop muzike i funka. Bend koji čine Mladen Živković (gitara), Bojan Mandić (bas), Saša Jovanović (bubanj), Goran Čamdzija (vokal) i Zoran Čamdzija (gitara), od 2009. do sad, imao je koncerte širom zemlje i regiona. Album prvenac grupe Kora se sastoji od 10 pesama, od kojih svaka nosi neku tekstualnu poruku-priču praćenu svojom melodijom. Bend Kora do sada je nastupao i pobrao nagrade na renomiranim festivalima širom zemlje kao što su BDFL, Bunt Rock, Zaječarskoj gitarijati, Battlefestu, Arsenal festu, Jelen Demo festu i dr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari