Beogradski sindikat: Bili smo žrtve cenzure na Jutjubu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Bgd Sindikat je ovom pesmom upalio svetlo u mracnoj Srbiji…to svetlo ce obasjati i one koji hoce da nas u ovom mraku ubede da je Kosovo izgubljeno….lepo im je receno “OTETO”…to im je rekao i Patrijarh i crkva i narod sa Kosova,ali njima izgleda da nije jasno da ce njihova izdaja popaliti sva svetla i da ce tada nekome svanuti a nekome pasti mrak zauvek!Ziveli…braco,do godine u Prizrenu!!!

  2. U mraku koji oni spominju niko nebi mogao da čuje njihov glas,pošto se čuje znači mraka nema.Nikada neću razumeti potrebu ljudi da kmeče i budu destruktivni.Svako bira sam svoj put i ako drugi ne dele njegov stav koji je neretko pogrešan ne treba da seljuti.U vremenu kada smo suočeni sa problemima,pokušajima da se ugrozi integritet države i naroda ovakav nastup je pomoć onima koji ne vole Srbiju.

  3. Koliko vojnika ima Beogradski sindikat kada planira da se vraca u Prizren? Hoce postovati rezoluciju 1244 pa se vratiti tamo sa 1000 vojnika ili ce ipak sa vise?

  4. U ovom spotu prikazuju potresne scene koje smo svi vec imali prilike da vidimo.Sta je poenta pjesme?Zasto nas vraćate u prošlost?

  5. Bgd Sindikat je ovom pesmom upalio svetlo u mracnoj Srbiji…to svetlo ce obasjati i one koji hoce da nas u ovom mraku ubede da je Kosovo izgubljeno…

  6. Poseta Beogradskog sindikata KiM = priznanje KiM. Njihova poseta KiM i Prizrenu predstavljala bi priznavanje nezavisnosti Kosova i Metohije i zato je najbolje da nikada ne idu tamo, kao što je i do sada bio slučaj.

  7. Bilo i lepo da odete u taj Prizen i odatle zapevate, a ne iz centra Bograda da se junačite. Posetite te manastire na AP KiM pa odatle pozivajte.

  8. lako je ispijati pice po beogradskim kafićima i smiščjati koje kakve tekstove i tako se junačiti. Idite na Kosovo,pomozite ugroženom narodu,nađite se u njihovoj koži pa onda nešto pevajte. Slažem se za cenzurisanje. I treba.

  9. Ma vi ste žrtve sami sebe. Iz BG smišljate nebuloze i plasirate javnosti. Što ne odete malo na KiM pa tamo glumite patriote?

  10. Zanimljivo je sto se oni bore iz Beograda za KiM, pesmom, a ne delima. Ko od mladih sada ide u vojsku,dobrovoljno?

  11. Kosovo i Metohija se ne brane pesmam, repovanjem vec delima. Videli bi ko bi branio KiM da izbije novi rat.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.