Nakon Šapca, Sremske Mitrovice, Vranja i Sombora, ekipa Jelen top 10 turneje stiže u Požegu, gde će u sportskoj hali u petak, 4. maja, od 20 časova prirediti besplatan rok koncert. Na požeškom koncertu nastupiće Block Out, Bjesovi, Kanda, Kodža i Nebojša, Darkwood Dub, grupa Sharks Snakes and Planes imaće svoj prvi nastup na ovogodišnjoj Jelen top 10 turneji, a Obojeni program će predstaviti pesme sa upravo objavljenog albuma „Kako to misliš: mi“.


Obojeni program je i prošle godine bio među nosiocima Jelen top 10 turneje: „Možda je to prošle godine i bila avantura, ali ovoga puta je turneja podignuta na znatno viši nivo – pre svega u profesionalno-tehničkom smislu. Mislim da je Jelen top 10 turneja od velike važnosti za domaću rok muziku. Podjednako je značajna i za bendove i za publiku“, izjavio je pred nastup u Požegi Branislav Babić Kebra, frontmen Obojenog programa.

Fanovi Facebook stranice Jelen top 10 učešćem u mini kvizu znanja dobiće još jednu priliku da pre koncerta upoznaju omiljene domaće rokenrol zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari