Prodaja ulaznica za koncert Bijonse premašila je sva očekivanja promotera – prodato je već preko 9.000 ulaznica za beogradski koncert 15. aprila u Kombank areni, gde će prvi put za nastup jednog izvođača biti postavljene dve bine.


„Ovo je prvi put da jedan strani izvođač kod nas izazove ovoliko interesovanje i obori sve zabeležene rekorde prodaja ulaznica. Prema tempu dosadašnje prodaje, koncert će vrlo brzo biti rasprodat, a zbog zgusnutog rasporeda turneje, ne očekuje se zakazivanje i drugog koncerta“ , kažu organizatori. Ulaznice su u regularnoj prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima u zemlji i inostranstvu.

Ogromna produkcija Bijonse podrazumeva dve bine – glavnu, koja će biti na istočnoj strani, kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. U okviru manje bine biće mesta za sedenje, a ulaznice za ova mesta vode se pod kategorijom VIP Experience (4.500 dinara) i ograničenog su broja. Kategorija „B Stage“ su ulaznice za posebna mesta za stajanje odmah uz glavnu binu s leve i desne strane. Takođe, broj ovih mesta je isto ograničen. VIP Experience i B Stage ne podrazumevaju slikanje sa Bijonse. Kategorija sa Meet and Greet ne postoji, kao ni Fan pit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari