„Šou gospođe Karter“, kako je nazvana ovogodišnja turneja Bijonse, već je stigao u Beograd, a turneja počinje upravo večerašnjim koncertom u Kombank areni. Masivnu produkciju, kako je već najavljeno „ravnu remek-delu“, donelo je 27 šlepera koja su parkirana ispred Kombank arene. Ovo je do sada najveći broj šlepera sa opremom za neki koncert koji je održan u Beogradu. Pored šlepera, dolazi i 10 buseva i tri veća kombi vozila, a tehnički i produkcioni tim koji prati turneju čini 100 osoba.

Ogromna produkcija Bijonse podrazumeva dve bine – glavnu, koja će biti na istočnoj strani, kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. Bijonse će na bini pratiti bend od osam muzičara, tri prateća vokala, osam plesačica i dva plesača. Svu organizaciju oko dolaska Bijonse u Beograd, njenog smeštaja i slično, preuzeo je na sebe njen tim. Oni su takođe zaduženi i za njene zahteve na sam dan koncerta. Samim tim, sve informacije su strogo poverljive, jedini poznat podatak jeste da su poprilično skromni i jednostavni.

The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada koja počinje upravo danas u Beogradu. Karte za prvi nastup jedne od najpopularnijih diva današnjice rasprodate su u rekordnom roku, za samo četiri dana. Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top-lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari