Bir fest posetilo više od pola miliona ljudi

Ostavite komentar


  1. Čini se da je ta procena od 90e dnevno potrošnje po strancu preterana, s obzirom na popularnost hostela i airbnb-a, mladi stranci koji dolaze na fest ne plaćaju smeštaj više od 15-25e po danu, ručak i večera u kafani su zajedno oko 15-20e ako se ide u neku od skadarlijskih kafana, a pivo na festu je bilo po ceni od 1.2 – 3e, pa čak i da su u proseku popili po 10 piva, i to najskupljih, dolazi se do maksimalnih 75e, a sa prosečnih 5 piva sa niskom cenom, i jeftinim smeštajem, boravak stranca u Beogradu po danu košta ne više od 40-50e. Nije nabijena cena kao ona sa Bugarima koji troše 300e po danu, ali i dalje preteruju.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.