FrajleFrajle, foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon što su članice grupe The Frajle Nevena Buča, Jelena Buča i Nataša Mihajlović optužile bivšu menadžerku Lidiju Samardžiju da ih zlostavlja, kao i da zbog njenih poteza proživljavaju pakao sada se oglasila i menadžerka.

„Poštovani, tokom dana ili najkasnije sutra će Vam advokatska kancelarija poslati komentar. Budući da je u postupku više sudskih procesa, verujem da razumete da je ovakva vrsta komunikacije jedino logična i razumna za mene. Pravne institucije rade svoj posao i bilo bi puno lakše da potpisnice otvorenog pisma ne izbegavaju da preuzmu pozive na ročišta“, kaže Samardžija, prenosi Index.

Frajle tvrde da bivša menadžerka grupe ucenjuje organizatore koncerata

Podsetimo, članice grupe The Frajle optužile su bivšu menadžerku Lidiju Samardžiju za zlostavljanje i povredu autorskih prava. Nevena Buča, Jelena Buča i Nataša Mihajlović, članice benda, u otvorenom pismu javnosti iznele su šokantne optužbe na račun bivše menadžerke.

Nevena i Jelena Buča te Nataša Mihajlović već godinama proživljavaju, kako kažu, pakao s bivšom menadžerkom. Žrtve su, tvrde, perfidnog zlostavljanja.

Frajle tvrde da je Samardžija prodala njihove albume izdavačkoj kući Croatia Records, ali da i opstruira njihove koncerte i saradnje.

„Mi smo kompozitori i tekstopisci kao i koautori dela koja izvodimo i nemoguće je da nam se zabrane njihova izvođenja, što gospođa Samardžija godinama pokušava kontaktirajući sve organizatore naših koncerata slanjem upozorenja, a ako to ne uspe, onda im preti da ako budu sarađivali sa Frajlama, mogu zaboraviti na saradnju sa Gibonijem i Damirom Urbanom, čija je menadžerka Lidija Samardžija još uvek“, rekle su, između ostalog, Frajle u otvorenom pismu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari