Black Eyed Peas pred 50.000 ljudi: „Hvala Srbijo, doći ćemo opet”! Na Exitu večeras John Newman, Kenya Grace, Maceo Plex i mnogi drugi! 1Foto: EXIT Photo Team

 

Pop-rap ikone Black Eyed Peas doneli su hitove čija se slušanja broje u milijardama i okupili više od 50.000 posetilaca na Petrovaradinskoj tvrđavi u drugoj noći EXIT festivala!

Publiku je na mts Dance Areni rasplesao popularni DJ dvojac Artbat, Argy i Vintage Culture doneli su svetsku premijeru svog zajedničkog seta, NSNS binu osvojio je Kobosil, a groznicu subotnje večeri predvode John Newman, Maceo Plex, Kenya Grace, I Hate Models, Patrick Mason, The Exploited, Willy William i mnogi drugi!

Jedan od najuspešnijih muzičkih sastava svih vremena, Black Eyed Peas, osvojili su srca publike i priredili koncert za pamćenje na Tesla Universe bini! Desetine hiljada fanova okupilo se kako bi čulo dugoočekivani nastup pop-rap legendi, a neprolazni hitovi nizali su se od prvog do poslednjeg minuta – od Let’s Get It Startedi Boom Boom Pow”, preko Don’t You Worry”, „The Time”, „Where Is The Love, sve do I Gotta Feeling”, „Meet Me Halfwayi Scream & Shout”, alii fristajla tokom kog su na binu izveli fana koji je brejkdensom oduševio kako bend, tako i fanove! Veče na Glavnoj bini nastavilo se uz brazilskog superstara i hitmejkera Aloka, koji je set otpočeo još jednim bangerom njegovih prethodnika na bini – remiksom pesme Pump It”, a megahitovi su se nastavili do kasno u  noć uz harizmatičnu Lady Lee!

EXIT 2024 | ALOK live @ Tesla Universe

Sjajnu uvertiru ranije tokom večeri napravio je slovenački sastav Joker Out, koji su poručili da im je životni san bio da nastupaju na Exitu, a pre njih i sjajni Azahriah, Ljubičice i Astrid!

EXIT 2024 | Joker Out – Carpe Diem Live @ Tesla Universe

mts Dance Arenu još jednom je osvojio jedan od već godinama najtraženijih DJ dvojaca Artbat, nakon čega su pult preuzeli Argy i Vintage Culture u svetskoj premijeri svog b2b seta! Posebno mesto u Exitovom hramu elektronske muzike zauzela je naša mlada i perspektivna DJ-ica i prva predstavnica EXIT Echosystema Lanna.

EXIT 2024 | Lanna live @ mts Dance Arena

Sjajan b2b set doneli su i potpisnici Exitove diskografske kuće Soundscape Human Rias i Innēr Sense, a njima se na bini pridružila i jedinstvena Lava sa pesmom Starseed”, koju je komponovala Exitu za rođendan! Sestrinsku NSNS Stage Refreshed by Heineken Silver binu u večeri iza nas osvojili su Kobosil, Cassie Raptor, Estella Boersma, Supergloss i drugi.

EXIT 2024 | Lava & Human Rias – Starseed live @ mts Dance Arena

Večeras na Tesla Universe binu stižu John Newman sa svojim jedinstvenim Hybrid DJ setom, vodeća umetnica nove generacije Kenya Grace, nezaustavljive punk legende The Exploited, planetarno popularni hitmejker Willy William, britanska house DJ zvezda Sam Divine, kao i Divolly & Markward i Replicunts! mts Dance Arenu pokoriće Maceo Plex, I Hate Models, Patrick Mason, Katalina i Desna, dok na NSNS Stage Refreshed by Heineken Silver stižu Francis Mercier, Awen, Sona i niz drugih!

Na omiljenu regionalnu žanrovsku raskrsnicu, Visa Fusion binu, stižu Urban & 4, Ida Prester & Lollobrigida, Marčelo, Iva Lorens, Filip Baloš i drugi, žestoki gitarski zvuk na Explosive Stage infused by Old Spice predvode Ratos de Porao, a celokupan program i satnica mogu se naći na sajtu EXIT festivala.

Na EXIT Starseeds u nedelju stižu osnivač benda Rage Against The Machine Tom Morello, braća Cavalera, Bonobo, Black Coffee, Sara Landry, Ofenbach, Steve Angello, Altin Gün, Carlita, Helena Hauff, Barry Can’t Swim, Mezerg i mnogi drugi. Jednodnevne ulaznice za subotu mogu se kupiti po ceni od 4.490 dinara, dok su ulaznice za nedelju dostupne po ceni od 3.390 dinara. Sve ulaznice su dostupne na sajtu EXIT festivala, kao i na prodajnim mestimaonlajn na stranicama Gigs Tix-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari