Kako su naši poznati reditelji preživeli bombardovanje 1944. godine: „Pojavili su se iznad naših glava i umesto bombona počeli su da istovaruju bombe“

Ostavite komentar


  1. Americko-britanski prijatelji i saveznici. Hocemo li vec jednom progledati i otarasiti se laznih mitova o prijateljstvu?

  2. Бомбардовање је тражио Тито, а Коча Поповић је бирао циљеве. Идите у Кућу цвећа и у бившу Загребачку улицу (данас ул. Коче Поповића) и жалите се.

  3. Cim vidim komentar napisan na cirilici, znam da sledi pronapredno prozivanje Tita i komunista. Bahat, neobrazovan, neposten i necastan narod kojeg su kroz istoriju opisivali tacno i objektivno, A. Reiss, Nusic, Andric, Kovacevic. Jos od 20tih proslog veka, Reiss tvrdi da je sve sto je valjalo u Srbiju izginulo po Albanskim gudurama a kukavicko seme, toliko slicno danasnjim ziteljima, nazalost prezivelo. I nakon vise od 30 godina nekomunisticke srbijice, komunisti su naravno krivi za sve. A vlast u Srbiji pravi primer kako to srbi treba da rade, i rade.

Ostavite komentar


Scena

Tokom Egzita sakupljeno 40.000 limenki za reciklažu 10

Tokom Egzita sakupljeno 40.000 limenki za reciklažu

Ove godine tokom Egzita je sakupljeno četiri puta više ambalažnog otpada nego prethodne godine, u reciklažnoj akciji koja je sprovedena u saradnji sa više partnera u okviru projekta "Svaka limenka se računa", saopštili su danas organizatori.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.