Desperate LiesFoto: Snimak ekrana YouTube/Netflix

Brazilska serija Desperate Lies, koju je kreirala Angela Chaves, postala je hit na platformi Netflix.

Prema podacima statističke stranice Flix Patrol, Desperate Lies trenutno je treća najgledanija serija na streaming platformi širom sveta, odmah iza serija Vikings: Valhalla i Supacell. U Hrvatskoj se poslednja tri dana nalazi na četvrtom mestu.

Desperate Lies prati radnu terapeutkinju Lianu (Juliana Paes) koja želi da napusti svog muža Tomása (Vladimir Brichta) jer ju je prevario sa prijateljicom. Da bi ga zaboravila, Liana odlučuje da izađe sa prijateljicom Deborom i njenim bratom Oscarom (Felipe Abib). Međutim, Oscar je drogira i siluje tokom izlaska, prenosi Index.hr.

Nekoliko nedelja kasnije, Liana, koja je oduvek želela da bude majka i borila se sa neplodnošću, saznaje da je trudna i nosi blizance. No, problemi nastaju kada otkrije da zbog retkog medicinskog fenomena blizanci imaju različite očeve – jedan je dete njenog muža, a drugi njenog silovatelja.

Reakcije su uglavnom pozitivne, ali serija je naišla i na neke kritike

Brazilska serija dočekana je većinom pozitivnim reakcijama gledalaca, koji su svoje kritike podelili putem društvenih mreža kao što su Facebook i X.

„Pronašla sam novu telenovelu na Netflixu, koja se zove Desperate Lies. Ovo je ludilo“, napisala je jedna korisnica X-a, prenosi Dexerto.

„Ljudi, trebate pogledati Desperate Lies na Netflixu“, dodala je druga.

„Svidela mi se ova serija. Celo vreme sam vikala na TV“, napisala je korisnica Facebooka.

No, jedna korisnica koju serija nije impresionirala napisala je: „Ovo je u redu. Svideo mi se prve dve epizode, ali su mi dosadile sve te svađe. Toliko su disfunkcionalni da je to iritantno. Svađaju se u svakoj epizodi.“

„Serija nije dobra. Celo vreme sam preskakala epizode jer se previše svađaju i lažu“, dodala je druga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari