Brojke pokazuju: Fenomenalan početak sezone na TV Nova 1Foto: Goran Srdanov

Televizija Nova već na samom početku jesenje sezone beleži fantastične rezultate! Statistika TV Beat-a pokazuje da je ogroman deo publike poklonio poverenje Novoj i bio uz nove epizode svih emisija, počevši od 14. septembra.

Dugoočekivana nova sezona emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ već u prvoj epizodi potvrdila je svoju neprikosnovenu popularnost i pozicionirala Novu na mesto ubedljivo najgledanije televizije u Srbiji, sa prosečnim šerom od 16%, baš kao i prva nova epizoda „Utiska nedelje“ sa Oljom Bećković, koja je ostvarila prosečni šer od 17%.

Tokom istog vikenda, jutarnji program „Pokreni se“ sa Markom Novičićem bio je najgledaniji među kablovskim televizijama sa prosečnim šerovima od 14,3% u subotu i 13% u nedelju. Istim tempom nastavila je i emisija „Probudi se“ pod uredničkom i voditeljskom palicom Nevene Madžarević u ponedeljak 16. septembra, sa prosečnim udelom gledanosti od sjajnih 18%.

TV Nova je tokom dana nastavila da drži poziciju najgledanije kablovske televizije, te je „Mentalno razgibavanje“ sa omiljenim dvojcem koji čine Marko Stepanović i Srđan Jovanović od 9h dostizala prosečan šer od 14,5%.

Brojke pokazuju: Fenomenalan početak sezone na TV Nova 2
Među nama, foto: Ivan Dinić

U svom prepoznatljivom stilu, Rada Đurić je ovog ponedeljka počela da uređuje i vodi popodnevnu zabavno-informativnu emisiju „Među nama“ koja se vratila u svoj redovni termin emitovanja od 17:30h do 19:30h i u tom periodu dostigla prosečni šer od gotovo 10%, takođe pozicionirajući Novu na mesto najgledanije kablovske televizije u zemlji.

Gledaoci su uživali i u originalnim novim rubrikama koje je redakcija emisije uvela, te ćemo i u narednom periodu na samom početku emisije od reportera Nove iz redizajniranog, vizuelno osveženog studija čuti najvažnije novosti, upoznati naše hrabre i divljenja vredne sugrađane u rubrici „Možda niste znali“, ali i dobiti pregled najaktuelnijeg sadržaja na društvenim mrežama.

Brojke pokazuju: Fenomenalan početak sezone na TV Nova 3
Joker, foto: Ivan Dinić

Do kraja večeri Nova je nastavila da drži lidersku poziciju među svojom konkurencijom. Tako je centralna informativna emisija Dnevnik imala prosečni udeo gledanosti od 13%, nakon čega je publika uživala u ekskluzivnom zabavnom sadržaju.

Nova sezona emisije „Savršena večera“, koja okuplja kulinarske entuzijaste, zabeležila je izvanredan start emitovanja sa prosečnim šerom od 10%, dok je na samom kraju dana kviz Joker tokom svog premijernog prikazivanja takođe ostvario udeo gledanosti od gotovo 10%.

Komentari svedoče da je ovaj uzbudljivi novi kviz na našem tržištu apsolutno oduševio publiku, a veliku ulogu u tome imao je i voditelj Vojislav Voja Nedeljković koji je svojim jedinstvenim duhovitim pristupom uspeo i da nasmeje publiku od suza.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari