Brojke pokazuju: Fenomenalan početak sezone na TV Nova! 1Foto:Goran Srdanov

 

Televizija Nova već na samom početku jesenje sezone beleži fantastične rezultate! Statistika TV Beat-a pokazuje da je ogroman deo publike poklonio poverenje Novoj i bio uz nove epizode svih emisija, počevši od 14. septembra.

Televizija Nova već na samom početku jesenje sezone beleži fantastične rezultate! Statistika TV Beat-a pokazuje da je ogroman deo publike poklonio poverenje Novoj i bio uz nove epizode svih emisija, počevši od 14. septembra.

Dugoočekivana nova sezona emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ već u prvoj epizodi potvrdila je svoju neprikosnovenu popularnost i pozicionirala Novu na mesto ubedljivo najgledanije televizije u Srbiji, sa prosečnim šerom od 16%, baš kao i prva nova epizoda „Utiska nedelje“ sa Oljom Bećković, koja je ostvarila prosečni šer od 17%.

Tokom istog vikenda, jutarnji program „Pokreni se“ sa Markom Novičićem bio je najgledaniji među kablovskim televizijama sa prosečnim šerovima od 14,3% u subotu i 13% u nedelju. Istim tempom nastavila je i emisija „Probudi se“ pod uredničkom i voditeljskom palicom Nevene Madžarević u ponedeljak 16. septembra, sa prosečnim udelom gledanosti od sjajnih 18%.

TV Nova je tokom dana nastavila da drži poziciju najgledanije kablovske televizije, te je „Mentalno razgibavanje“ sa omiljenim dvojcem koji čine Marko Stepanović i Srđan Jovanović od 9h dostizala prosečan šer od 14,5%.

U svom prepoznatljivom stilu, Rada Đurić je ovog ponedeljka počela da uređuje i vodi popodnevnu zabavno-informativnu emisiju „Među nama“ koja se vratila u svoj redovni termin emitovanja od 17:30h do 19:30h i u tom periodu dostigla prosečni šer od gotovo 10%, takođe pozicionirajući Novu na mesto najgledanije kablovske televizije u zemlji. Gledaoci su uživali i u originalnim novim rubrikama koje je redakcija emisije uvela, te ćemo i u narednom periodu na samom početku emisije od reportera Nove iz redizajniranog, vizuelno osveženog studija čuti najvažnije novosti, upoznati naše hrabre i divljenja vredne sugrađane u rubrici „Možda niste znali“, ali i dobiti pregled najaktuelnijeg sadržaja na društvenim mrežama.

Do kraja večeri Nova je nastavila da drži lidersku poziciju među svojom konkurencijom. Tako je centralna informativna emisija Dnevnik imala prosečni udeo gledanosti od 13%, nakon čega je publika uživala u ekskluzivnom zabavnom sadržaju. Nova sezona emisije „Savršena večera“, koja okuplja kulinarske entuzijaste, zabeležila je izvanredan start emitovanja sa prosečnim šerom od 10%, dok je na samom kraju dana kviz Joker tokom svog premijernog prikazivanja takođe ostvario udeo gledanosti od gotovo 10%. Komentari svedoče da je ovaj uzbudljivi novi kviz na našem tržištu apsolutno oduševio publiku, a veliku ulogu u tome imao je i voditelj Vojislav Voja Nedeljković koji je svojim jedinstvenim duhovitim pristupom uspeo i da nasmeje publiku od suza.

Hvala na poverenju i ostanite uz program televizije Nova u jesenjoj sezoni koja obećava najuzbudljiviji sadržaj!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari