Hrvatska modna scena okupila se nedavno u Bolu na Braču, gde je u sklopu vodećeg letnjeg modnog događaja Perwoll Fashion.hr Cruise-a uživala u kolekcijama Martine Felje, Jelene Stefanović (Beograd), Antonie Jakšić i Zorana Aragovića.

Podršku iz prvih redova su im pružile brojne poznate ličnosti iz Hrvatske, ali i gosti iz Beograda, između ostalog Marijana Batinić, Ivan Herceg, Nevena Rendeli, Boris Banović, Tihana Harapin Zalepugin, Petra Dugandžić, Duško Modrinić, Mirna Medaković, Slavko Sobin, Tomislav Čubelić, Ivana Delač Đolo, Ankica Dobrić, Saša Kopljar, Nenad Radujević i voditeljka i autorka emisije „Još uvek budni“ Ivon Jafali.

U sklopu regionalnog projekta Zona 45, hrvatskoj modnoj publici po prvi put predstavila se srpska dizajnerka Jelena Stefanović, koja je prikazala kolekciju namenjenu ženama koje žele večne modele u kojima će se osećati ženstveno, a istovremeno opušteno i udobno. Kolekcijom dominiraju beli i crni tonovi kao i intenzivna kobalt plava boja, a materijal korišćen za izradu modela je svila. Osim u najnovijim letnjim modnim trendovima i prelepim bolskim plažama, brojne zvanice u sklopu Perwoll Fashion.hr Cruise-a uživale su i koktel partiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari