Ceca u jednoj od najnerazvijenijih opština u Srbiji peva za oko 40.000 evra

Ostavite komentar


  1. Voli sirotinja da pati i da plati!Neka vam!Nije vam palo napamet narode da je otkačite?

  2. Ne znam koje budale angažuju ovu mafijašcu koja je odavno prevaziđena. Izuzetno loš primer za mlade generacije(devojke i devojčice).Roditelji treba da usmeravaju decu kao pravim vrednostima, a ne da ih dotična zavodi kičom i šundom. Dovoljno je videti kako izgleda da shvatite s kim imate posla. Žena sa plastificiranom facom i telom.

  3. Ma nije ona kriva, krivi su ti sto joj placaju i ti sto joj idu na nastupe, svi oni joj pune dzep. Ona ne zna kolko para ima, a oni kukaju kako da sutra prezive.

  4. šta čovek neće da čuje u toj selendri Kuršumliji…tamo sam rodjen i na žalost proveo jedan deo života…iz moje genracije iz srednje škole od 80 učenika u četiri odelenja ostalo je da živi u Kuršumliji samo dvoje mojih školskih drugova …e sada vidite i zašto…nema to pojma sa time ko je na vlasti SNS ili DS ili SPS ili neke boračke organizacije (oni sebe tako nazivaju a u stvari reč je gomili razbojnika koji je u poslednjem ratu bespomučno pljačkali i palili po Kosovu)…kod svih je bilo isto samo što se stekne neka para oni ih daju na gluposti…kakvo zaboga Kulturno leto u Kuršumliji…pa ko normalan veruje u tu budalaštinu uostalom pogledajte koga su pozvali da promoviše kulturu…pa u toj selendri deca počinju da piju od osnovne škole…odrasli su neizlečivi alkoholičari već od dvadesete a moral žena je priča za sebe…i tu se realizuje kulturološki projekat…zaista mislim da bi neko morao da se zaineteresuje za ovakvo bahaćenje sirotinjskim parama…

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.