U petak 5. aprila u okviru Vračar Rocks! serijala u Božidarcu će nastupiti Nikola Čuturilo Čutura i bendovi Sivi i Front. Nikola Čuturilo Čutura je pre tačno 15 godina objavio svoj kultni album ID. Kako je tada živeo u Londonu, nikada nije imao priliku da ga uživo predstavi beogradskoj publici.

Zato će ovoga puta Čutura veći deo koncerta posvetiti ovom albumu, ali pored toga će odsvirati i sve najveće hitove iz svoje bogate karijere. Pored svog benda, za koji kaže da je u životnoj formi i da svi međusobno uživaju na pozornici kao na početku karijere, najavljuje i goste iznenađenja.

Grupa Sivi je osnovana 2000. godine, a muzički izraz grupe Sivi je autentičan i lirski oblikovan tokom godina. Uticaj sivila 90-ih godina oseća se u njihovim tekstovima. Muzika i aranžmani se ogledaju u grunge gitarama i melodiji novog romantizma osamdesetih, tako da muzički pravac Sivih možemo okarakterisati kao romantic grunge. Front je mladi beogradski bend koji je sastavljen od srednjoškolaca koji su na nekoliko klupskih svirki do sada skrenuli pažnju na sebe i njihova publika je iz dana u dan sve brojnija. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u prodavnici Felix (TC Sremska) po ceni od samo 300 dinara, a na ulazu na koncert cena karte iznosiće 500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari