Kostimograf i dizajner aksesoara Jasmina Sanader predstavila je kolekciju nakita „Cyber Coffee“ u Nacionalnoj galeriji, u okviru 30. Amstel Fashion Week-a. Izložbu je otvorila glumica Svetlana Ceca Bojković: „Sećam se početaka dizajnerske karijere Jasmine Sanader, kada sam imala priliku da otvorim njenu prvu izložbu tašni u Novom Sadu.

Još uvek u svojoj kolekciji imam dve, kojima promenljivost modnih trendova ne oduzima ništa. Hoću reći, one ostaju večite u svojoj originalnosti. Smatram da njena kolekcija nakita „Cyber Coffee“, od sada tako modernih niklovanih elemenata zahvaljujući Jasmininoj mašti, talentu i ženstvenosti, prevazilazi trenutni modni trend i da će se s ljubavlju dama zadržati godinama u njihovim privatnim kolekcijama“.

Autorka je izložila ogrlice i narukvice neobičnih formi, koje su prisutne veoma zaintrigirale. Velika gužva vladala je u galeriji, a među poštovaocima Jasmininog rada našli su se: modne dizajnerke Verica Rakočević i Irena Grahovac, stilista Ašok Murti, manekenka Anđelija Vujović, glumice Lena Bogdanović i Ana Sakić i druge ugledne zvanice iz javnog života. U realizaciji postavke izložbe Jasmine Sanader učestvovao je arhitekta Nemanja Petrović, a prisutne je nakon pozdravnog govora glumice Svetlane Bojković zabavljao Petar Alargić. Amstel Fashion Week nastavlja se večeras u BelExpo centru na Novom Beogradu kada su na programu sledeće revije: Revija najprestižnijih srpskih modnih dizajnera, Infoniti predstavlja Patrizia Pepe, B-Underwear i Textil predstavlja „Novi dizajneri 1“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari