U četvrtak, 2. januara, Mikser House biće domaćin velikog prazničnog koncerta Darkwood Dub uz podršku predstavnika amerikane i indie-folk zvuka Stray Dogg i jedne od najboljih elektro supergrupa sa naših prostora Minilinija.

 „Radujemo se što ćemo posle više od godinu dana nastupiti pred beogradskom publikom u Mikser Hausu 2. januara, uz sastav Stray Dogg i elektro supergrupu Minilinija. Vidimo se“, kratko izjavljuje Vuča, frontmen benda Darkwood Dub. Minilinija je elektronska supergrupa koju čine: Ex Yu Roy – Dejan Vučetić (Darkwood Dub), Ex Robot – Vladimir Đordević (Lira Vega, Neočekivana sila), Kapetan Meblštof – Boris Mladenović (Jarboli, Neočekivana sila, Veliki prezir) i Da Killa – Radan Đordević (DJ Rahmanee). Nastala je iz potrebe da se artikuliše višegodišnja saradnja na neformalnim muzičkim projektima (kao i u primenjenoj muzici za film, pozorište i sl.) i prenese na žive nastupe. Slobodan izbor i instant obrada originalnih muzičkih sekvenci, kombinovanje sa sviranjem uživo i procesiranjem zvuka, daju njihovom nastupu formu jam sessiona koji kao muzički izraz koristi aktuelne klupske žanrove (electro, dub, techno, breaks, acid house…).

Početak koncerta najavljen je za 21 čas. Ulaznice se mogu kupiti na Eventim i Gigstix prodajnim mestima kao i Mikser House biletarnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari