dedpul i vulverinFoto: The Disney Studios

Sinoć je u Njujorku održana svetska premijera najvećeg letnjeg hita, Marvelovog najnovijeg nastavka „Dedpul i Vulverin“.

Reditelju Šonu Leviju na crvenom tepihu pridružili su se glavni akterti, glumci Hju Džekman i Rajan Rejnolds, kao i Ema Korin, Morena Bakarin, Rob Dilejni i drugi, a među posebnim zvanicama bili su i muzičarka Avril Lavinj, model Điđi Hadid, Madona, američki voditelj i komičar Džimi Falon itd.

Održana svetska premijera filma „Dedpul i Vulverin": Hju Džekman i Rajan Rejnolds na crvenom tepihu uz brojna poznata imena 1
Foto: The Disney Studios

Svetski mediji prenose utiske sa crvenog tepiha, a reditelj Šon Levi izjavljuje da se ne bi iznenadio da ovo nije završna priča između njega i Marvela.

Iako slovi za treći nastavak franšize o Dedpulu, reditelj i producent Levi, poznat i po uspešnoj seriji „Stranger Things“, spojio je dva velika i omiljena Marvelova lika – Dedpula i Vulverina.

Održana svetska premijera filma „Dedpul i Vulverin": Hju Džekman i Rajan Rejnolds na crvenom tepihu uz brojna poznata imena 2
Foto: The Disney Studios

„Oduvek sam bio fan Marvelovih filmova, bila je neodoljiva prilika da se pridružim franšizi i uradim nešto značajno drugačije,“ istakao je reditelj.

Odmah nakon svetske premijere, sledi domaća premijerna projekcija.

Održana svetska premijera filma „Dedpul i Vulverin": Hju Džekman i Rajan Rejnolds na crvenom tepihu uz brojna poznata imena 3
Foto: The Disney Studios

Podsetimo, večeras u ponoć, u svim većim bisokopima u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu, održaće se prve projekcije filma „Dedpul i Vulverin“, u kojima će fanovi i ljubitelji fantastičnih specijalnih efekata i dobrih priča moći među prvima da uživaju.

Broj prodatih karata za prikazivanje filma u američkim bioskopima i pre premijere najveći je broj prodatih karata u pretprodaji za neki film u ovoj godini, ali i najveći u poređenju sa svim filmovima iz Marvel franšize.

Od četvrtka, 25. jula film će se naći na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari