Izvanrednim spojem zvezda i glamura, uz zvuke odlične muzike i inserte iz omiljenih televizijskih emisija, spektakularnom revijom „Back to the Future“ u prepunoj Kombank areni otvoren je 21. Maybelline Fashion Selection. Najpoznatija TV-lica, ona koja smo voleli nekad i koja volimo sad, prošetala su pistom u više nego atraktivnim odevnim kombinacijama koncept radnje „Kolabs“.

Dina Čolić i Dušica Spasić, Neven Bošković i Vuk Vukićević, Minja Subota i Slavko Beleslin, Danica Maksimović i Mirka Vasiljević, Slađana Milošević, Dejan Cukić, Milojko Pantić, Miljan Milićević i Ivan Tešanović, Konstantin Kostjukov i Milan Gromilić, Tanja Jovićević i Aleksandra Bijelić, Suzana Mančić i Aleksandra Gudelj, Dubravka Marković i Lazar Sakan, Petar Božić, Ekstra Nena, svojom pojavom i skečevima na samoj sceni, ponudili su atraktivan i maštovit spoj starih vrednosti i nove, sveže kreativnosti.

Defileom, koji je više podsećao na performans nego na klasičnu modnu promenadu, Select je i ovoga puta iznenadio i obradovao publiku, kao i modne sladokusce. Parovi iz različitih oblasti javnog i kulturnog života tako su, u još jednom odličnom kreativnom konceptu Selecta, na neobičan način predstavili svoj životni poziv i lično opredeljenje, kao i modne trendove koji će, direktno sa 21. Maybelline Fashion Selectiona sići među poklonike mode, i na ulice. Ovoj reviji prethodila je „Backstage Trends by Maybelline New York“, revija generalnog i make-up sponzora. U izvođenju Aleksandra Đikića, zvaničnog Maybelline i Fashion Selection šminkera, revija je bila inspirisana Njujorškom nedeljom mode i predstavila je najnovije trendove uášminkanju koji će obeležiti sezonu jesen/zima 2012/2013.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari