Dejvid DžejsonFoto: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanski glumac Dejvid Džejson (Sir David Jason (83), Del Boj iz serije Mućke, prošle godine je otkrio da ima ćerku za koju nije znao.

Saznao je da je otac Abi Haris (52), koja ima sina Čarlija (10), pa je tako Džejson istovremeno postao i deda.

Glumica Dženifer Hil i on su imali kratku aferu, ali su se posledice toga pojavile godinama kasnije.

Više od pedeset godina kasnije Džejsonu je stiglo pismo koje mu je promenilo život, a sada je otkrio šta je pisalo u tom pismu koje mu je poslala njegova ćerka, piše Daily Mail, a prenosi Index Magazin.

„Da počnem od početka, tačnije mog početka. Pitam se da li ti je ikada palo na pamet, kao što je to bio slučaj s mamom i nedavno sa mnom, da bi ti mogao biti moj biološki otac. Već dugo me muči činjenica da je pitanje ko mi je tata zapravo nerešeno. Ne želim da se mama oseća krivom. Nisam htela ‘izdati’ svog pokojnog oca i beskrajno sam se brinula kako, zaboga, da ti pristupim. Međutim, stvarno bih volela da znam“, stajalo je na početku pisma.

Del Boj
Foto: MAX NASH / AFP / Profimedia

Nije tražila novac

U pismu je naglasila da ne želi novac. Zatražila je od Džejsona da uradi test očinstva kako bi se situacija konačno razjasnila, te je istakla da bi sve trebalo ostati anonimno i između njih dvoje.

„Žao mi je ako ovo zvuči prilično naglo, ali očajnički se trudim da ne posustanem. Da situaciju objasnim preko pisma, trebalo bi mi mnogo stranica, pa vas molim da razgovaramo“, stajalo je na kraju pisma.

Ruke su mu se tresle

Glumac je izjavio da je otvorio pismo u kuhinji i bio šokiran. Ruke su mu tresle jer nije mogao da poveruje u ono šta čita, pa je to ponovo čitao iznova i iznova.

„Moram priznati da mi zapravo nije palo na pamet, u ovih pedeset godina, da bi naša afera mogla rezultirati detetom i da postoji šansa da je Abi Hil moja ćerka, ali pomisao da bi ona mogla biti moja izazvala je u meni vrtlog emocija“, podelio je glumac.

Vesti je odmah podelio sa suprugom Džil, koja je takođe bila iznenađena. Dok su zajedno čitali pismo, razvila se simpatija prema Abi, te su pristali na test očinstva. Rezultati su pokazali da je ona zaista njegova ćerka, a prvi put su se sreli u jednom londonskom hotelu.

„Niko nije znao šta da radi sa sobom“

„Mislim da prvo niko nije znao šta da radi sa sobom. Teško mi je objasniti kako je to upoznati nekog ko ima preko 50 godina, vaš je, a nikada ga pre niste sreli“, ispričao je glumac.

„Ja upoznajem Abi i ona upoznaje mene, za to će nam trebati vremena. Nažalost, Dženi, Abina majka, umrla je leta 2023. Jako se nadam da joj je laknulo kad je saznala da Abi konačno zna istinu o svom početku te da sada može počivati u miru“, poručio je Džejson za kraj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari