Koncert Depeche Mode održava se prvi put u nedelju, 19. maja, na Ušću, a dan pre toga, u subotu će se na Noći muzeja predstaviti poznati muzički fotograf Brajan Branislav Rašić svojom kolekcijom fotografija ovog benda.

Bend je nedavno krenuo na svoju 13. turneju pod nazivom „The Delta Machine Tour“, a Beograd se pridružuje milionima fanova širom sveta koji ih očekuju uživo posle četvorogodišnje pauze. Set-liste na održanim koncertima obuhvataju najveće hitove iz njihove 30 godina duge karijere, a na Ušću ćemo zajedno sa Dejvom, Endijem i Martinom prvi put glasno otpevati „Enjoy the Silence“, „Personal Jesus“, „Just Can't Get Enough“, „It's No Good“…

Jedan od najpoznatijih svetskih muzičkih fotografa, Brian Branislav Rašić, biće specijalni gost izložbe koja je posvećena bendu Depeche Mode pod nazivom „World in My Eyes“. Ovu izložbu posetioci će moći da vide dan pred koncert, u subotu, 18. maja, u UK Parobrod u okviru jubilarne desete Noći muzeja od 20 do dva sata iza ponoći. Izložba će za fanove benda biti otvorena i u nedelju, na dan koncerta od 11 do 17 časova u Parobrodu.

U okviru izložbe koja je sastavljena od materijala koje fanovi poseduju o Depeche Mode Brian će predstaviti i svoje fotografije ovog sastava, koje su nastale na koncertima gotovo od početka njihove karijere. Prava ekskluziva biće i fotografija benda sa nastupa iz 1984. godine. Svi posetioci Noći muzeja imaće prilike da uživaju u fotografijama Depeche Mode sa dosadašnjih koncerata samo dan uoči njihovog prvog pojavljivanja pred beogradskom publikom, 19. maja u parku Ušće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari