Disonantni tonovi u Evropi posle plasiranja Izraela u finale Evrovizije

Ostavite komentar


  1. Nisu mi jasni ljudi koji prate ovo poselo, festival medikritetstva. Tu nema muzike na nivou umetnosti. To je show biz i politika. Pa naravno da ce izrael biti u finalu, ko se drzno i da pomisli. POLITIKA i hajp za marvu, za mediokritete. Slusajte pravu muziku, nije na tv-u i na radiju, umetnost se trazi a ne dobija.

  2. Meni je pesma Izraela zasluzeno usla u finale. Problem je sto se sada namece da ako vam se svidjanta pesma imnapusete da ćete glasati za istu dobijete epitete da podrzavate genocid… I namece se sada preko mreza , da ako necete da pobedi Izrael morate glasati za Hrvatsku koja ima najvise sansi da ih ugrozi u pobedi. Da ne pričamo da je namesten zreb u korist Hrvatske a namerno los za Izrael, Ukrajinu sa boljim pesmama koje su takodjer favoriti.

  3. Sve prisutno licemerje zapadne demokratije, dupli aršini i izuzetno veliko mešanje politike.

  4. pa mogli su i marsovci nastupiti posto su i oni sastavni deo EU kao i Izrael.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.