Mladi ukrajinski superstar Evgeni Smirnov, poznatiji pod pseudonimom DJ Omnia, nastupiće 12. oktobra u KPGT-u Beogradu na prvom Serbia Wonderland festivalu. Mladi DJ i producent je trenutno jedan od najtraženijih i najpopularnijih DJ-eva iz Armadine postave. Internacionalnu karijeru je započeo pre tri godine i od tada se penje ka vrhu neverovatnom brzinom uz podršku velikih imena kao što su Armin Van Bjuren i Markus Šulc.

Prošlu godinu je završio na 58. mestu DJ magazina, dok njegova popularnost danas konstantno raste i očekuje se da će ovu godinu završiti u TOP 20. Njegov zvuk je za kratko vreme postao prepoznatljiv u celom svetu, a singlovi koje je izbacio u 2012. godini su vrteli najbolji svetski DJ-evi. Nastupao je u najvećim klubovima poput Ministry of sound u Londonu, radio kao rezident na Ibici, bio zvezda Ultra music festivala u Argentini, Global Gatheringa, festivala Zouk u Singapuru i Kuala Lumpuru kao i Arminovog serijala A state of Trance 550 i 600. Na festivalu Serbia Wonderland biće jedan od hedlajnera i nastupiće na „Miracle“ stejdžu u KPGT-u. Time će mnogobrojni obožavaoci progresiv trens zvuka i Armada music-a konačno dobiti priliku da uživo čuju zvezdu svetskog kalibra. Wonderland će KPGT pretvoriti u svet vila, čarobnjaka, patuljaka, avatara i drugih likova iz bajki. Audio-vizuelni spektakl odvijaće se na dva stejdža, biće tu i chill zona sa nargilama, body art zona, sajam budućnosti i lepih ideja… Atmosferu će upotpuniti kostimirani animatori, performeri i brojni umetnici iz različitih oblasti, a i publika je pozvana da podeli svoju bajku.

Organizatori Serbia Wonderland festivala su na svojoj Fejsbuk stranici sproveli anketu gde se u sklopu akcije „posetioci sami kreiraju svoj festival“ sprovodi glasanje da li da se novac prikupljen od karata uloži u produkciju i scenografiju ili da se dovede još jedan DJ iz Spinnin records-a, što je bila želja glasača iz prethodne ankete.

Inače, promo karte za festival su rasprodate, trenutna cena karata iznosi 890 dinara i važi do kraja septembra, nakon čega će poskupeti na 1.190 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari