Dobro došli u novu sezonu na TV Nova: Počinje jesen najboljeg programa uz vaša omiljena TV lica 1Foto: Goran Srdanov

Vaše omiljene emisije i TV lica, ali i novi uzbudljivi sadržaj, stižu na TV Nova ove jeseni!

Pripremite svoje kalendare jer programska šema donosi novitete koji obećavaju još veću raznovrsnost televizijskih formata. Od pravovremenih i tačnih informacija prepoznatljivog informativnog programa Nove do ekskluzivnih zabavnih emisija, kvizova i domaćeg serijskog programa – informisanost o svim najvažnijim dešavanjima, ali i celodnevno uživanje u dinamičnom programu za celu porodicu, je zagarantovano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV NOVA (@novas.tv)

Nastavljamo da se budimo uz najgledaniji jutarnji program „Probudi se“ radnim danima od 7h do 9h sa Nevenom Madžarević, a vikendom prvu jutarnju kafu pijemo sa Markom Novičićem u „Pokreni se“ od 8h do 11h. Od 16. septembra obe emisije vraćaju se u svoje standardne termine, kada će počinjati sat vremena ranije.

Jutarnji dvojac Marko Stepanović i Srđan Jovanović vratili su se sa novim epizodama „Mentalnog razgibavanja“, te još više smeha i ironije u analizama aktuelnih tema donose svakog radnog dana od 9h.

O najvažnijim događajima gledaoci mogu svakodnevno da se informišu u Dnevniku u 19:30h sa Jelenom Obućinom,  Goranom Dimitrijevićem i Radovanom Seratlićem.

Od 16. septembra radnim danima nas očekuju i najnovije epizode porodične kviz igre svih generacija „Totalni obrt“ koju vodi Milena Vasić, kao i „Kefalica“ u kojoj u dečjim odgovorima na razna pitanja iznova otkrivamo koliko je fascinantan njihov svet.

Rada Đurić donosi novi autorski pečat emisiji „Među nama“

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica Rada Đurić 16. septembra stiže na TV Nova, gde će u terminu od 17:30h do 19:30h voditi i uređivati informativno-zabavni program „Među nama“. Sa svojim prepoznatljivim stilom, Rada će nastaviti da donosi teme koje su od suštinskog značaja za građane, bez obzira na njihove političke ili ekonomske interese. Osim ozbiljnih tema, gledaoci će uživati i u zabavnom sadržaju – u najnovijim vestima i događajima iz sveta filma, imaće priliku da saznaju sve o premijerama i nagrađivanim ostvarenjima, prate intervjue sa poznatim ličnostima iz muzičkog sveta i otkriju nove talente.

Vikendom smo sa Zoranom Kesićem, Oljom Bećković i dr Katarinom Bajec

Omiljene vikend emisije 14. septembra počinju sa emitovanjem novih epizoda, u svojim dosadašnjim terminima. Uz nove epizode emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ subotom u 20:30h odlično ćemo se zabavljati i slušati analize svih najvažnijih dešavanja koje će Kesić izneti u svom jedinstvenom maniru.

Od 15. septembra, u standardnom večernjem terminu u 20:30h sumiramo utiske o važnim aktuelnim društveno-političkim temama sa Oljom Bećković i njenim gostima u kultnom „Utisku nedelje“. Od istog datuma, nedeljom u podne dr Katarina Bajec nas čeka sa novim dragocenim savetima iz oblasti zdravlja u emisiji „Zdravo misli“.

Prvi put u Srbiji – kviz znanja Joker od 16. septembra

Dobro došli u novu sezonu na TV Nova: Počinje jesen najboljeg programa uz vaša omiljena TV lica 2
Foto: Ivan Dinić

Jedno od najpopularnijih TV lica na ovim prostorima Vojislav Voja Nedeljković preuzima novu ulogu! Počevši od 16. septembra u 21:30h, gledaćemo ga kao voditelja novog globalno popularnog kviza koji zahvaljujući TV Nova stiže na srpsko tržište – Joker. Reč je o dinamičnoj emisiji koja donosi novi izazov svim ljubiteljima kvizova da pokažu svoje znanje i osvoje vredne novčane nagrade.

U kvizu Joker takmičar se suočava sa 12 pitanja i ima četiri ponuđena odgovora kod svakog. Novčane nagrade koje takmičar može osvojiti raspoređene su po lestvicama, od najniže do najviše sume koja iznosi fenomenalnih milion dinara. Pred nama je kviz za hrabre, za one koji žele da se zabave, unovče svoje znanje i osvoje srca gledalaca!

Novi izazovi za takmičare u emisijama „Savršena večera“ i „Želite li da postanete milioner“

Omiljeni popularni svetski zabavni formati ove jeseni stižu na Novu sa novim epizodama! Počinju nove kulinarske avanture u „Savršenoj večeri“, jednom od najgledanijih emisija u Evropi. Od 16. septembra u 20:30h, svake sedmice pratićemo po petoro takmičara koji će uz neobične specijalitete, ali i kulinarske katastrofe i neugodne situacije, ocenjivati večere jedni drugih ocenama od 1 do 10, dok onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra.

Kviz „Želite li da postanete milioner“, koji predstavlja sinonim za vrhunsku porodičnu zabavu, novim takmičarima koji su se usudili da sednu na vruću stolicu ove jeseni donosi izazov i priliku da osvoje pet miliona dinara, uz dobro poznato lice kviza Ivana Zeljkovića, poznatog kao Zeka Milioner.

Spremite se za novu sezonu muzičkog spektakla IDJShow!

Dobro došli u novu sezonu na TV Nova: Počinje jesen najboljeg programa uz vaša omiljena TV lica 3
Foto: Milena Popović

Najpopularnije digitalno muzičko takmičenje u regionu IDJShow počinje svoju treću sezonu na TV Nova 20. septembra u 21:30h. Pred nama je tri meseca spektakla u kom će mladi pevači iz regiona pokazati svoj talenat, a IDJCoach-evi će, od nekoliko hiljada kandidata, odabrati 36 takmičara koji će se kroz dalje faze takmičenja boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, koju će pobednik moći da iskoristi za dalji razvoj svoje muzičke karijere. I ove godine, IDJCoachevi koji će pomoći mladim talentima da kreiraju svoj zvezdani put biće najpopularnije muzičke zvezde iz regiona Nataša Bekvalac, Relja Popović i višestruko nagrađivani muzički producent Darko Dimitrov.

Stiže nastavak serije „Vreme smrti“

Ove jeseni na TV Nova stiže željno iščekivani nastavak ratne drame „Vreme smrti“, serije Gorana Šušljika u produkciji United Media i uz izvršnu produkciju Eye to eye. Nakon velikog uspeha i fenomenalnih rezultata gledanosti koje je zabeležila prva sezona, druga sezona serije, rađene po istoimenom romanu Dobrice Ćosića, u novih 15 epizoda prikazaće nastavak radnje nakon što je vojvoda Živojin Mišić, uloga koju je maestralno odigrao Žarko Laušević i za nju posthumno dobio nagradu Srce Sarajeva na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu, dobio vest da se među vojskom pojavio pegavi tifus.

Dobro došli u novu sezonu na TV Nova – okupite porodicu i započnite uživanje uz najbolji program i sadržaj za sve generacije!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT  bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari