Doček ispred Skupštine 2024: Evo ko nastupa, nismo sigurni da će vam se dopasti

Ostavite komentar


  1. Iako se meni ne dopadaju izvođači, naslov u kojem se navodi da vi niste sigurni da li će se čitaocima svideti, je skandalozan.

  2. Porodica Mitrovic opet umesala prste,Zeks kao Pablo Eskobar,ala ce biti dziberaja za novu godinu u prestonici,a neki hoce u Evropu,gospodo sa tim muzickim zanrom se ne ulazi u EU.

  3. Da li će biti protesta protiv izborne kradje 31. 12.? To jedino ima smisla. Sve ostalo je bljak!

  4. Zlatno doba, tigar zemlja, posteni i fer izbori, treba to proslaviti, kradja, bugarski vozovi, dovozenje biraca, spiskovi, ucene, to ne postoji sve je legalno, legitimno, tako kaze najbolji student prava zar ne. Jest da on prvi krsi Ustav i zakone jer je Predsednik svih gradjana ali sta je to u odnosu na najboljeg studenta prava. Pesme, igara i hleba zabava za siroke narodne mase, Napredno. Ziveli

  5. Dragane, mada je naslov ,,skandalozan,, lista ponuđenih izvođača je primerena nekom seoskom vašaru.

  6. ZA ŽARKA – Žarko, naravno da se slažem, ali, posao novinara jeste valjda da prenesu neku vest, a ne da oni budu sigurni da li će se Vama ili meni nešto svideti. Sve najbolje.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.