Legendarni rok bend koji je vladao britanskom muzičkom scenom 70-ih i 80-ih godina gostovaće u Pančevu na Green Days festivalu, koji se održava 20. i 21. jula. Svoj nastup u okviru ekološkog festivala Green Days, u organizaciji agencije Bard, imaće i mnoge domaće grupe, kao što su Van Gogh, SevdahBABY, Trio Vlatka Stefanovskog, Texas Flood, Zo Zo Club i Magacin, kao i DJ Sloba Jovanović.

Dr. Feelgood je poznat po svojim energičnim nastupima i hitovima poput „Milk and alcohol“, „Down at the Doctors“, „Roxette“, „Back in the Night“, „See you later Alligator“. Do sada su objavili preko 30 albuma i 20 singlova. Zlatno doba grupe 70-ih i 80-ih prekinuto je smrću frontmena grupe Lee Brilleauxa, ali se grupa ponovo okuplja 1995. i od tada svake godine pravi veliki koncert na kome se okupljaju svi nekadašnji članovi i sviraju u njegovu čast. Poslednji koncert u Srbiji održali su 1991. godine, a ovo im je treći nastup kod nas i prvi u Pančevu.

Drugog dana, 21. jula u 18 sati održaće se takmičenje mladih pančevačkih bendova. Oni će imati javni muzički čas sa Zlatkom Manojlovićem i Vlatkom Stefanovskim, koji će biti i u žiriju. Oba dana koncerti počinju od 20 časova, a žurka traje do jutra. Svi koji ne stignu da zamene otpad za ulaznicu, mogu ih kupiti u Turističkoj organizaciji Pančeva, turističkoj agenciji „Voyager“ i u „Tiket klubu Pančevo“ po promotivnim cenama od 200 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari