Dr Nele Karajlić i grupa Van Gogh na prvom Jahorina SKI Festu 1Foto: Plakat/Promo

Koncerti Dr Neleta Karajlića i benda Van Gogh nastupiće na prvom Jahorina SKI Festu, koji se održava od 10. do 12. marta.

Organizatori su naveli da ove godine region dobija festival koji će od svog prvog izdanja posetiocima, pored zimskih lepota Jahorine, pružiti puno dobrog sadržaja i odličan provod.

„Prvi Jahorina SKI Fest će biti održan od 10. do 12. marta, a posetioce očekuju koncerti najvećih rok zvezda regiona. Prvo veče SKI Festa je rezervisano za koncert legendarnog rokera Dr Neleta Karajlića, a u subotu 11. marta svojom energijom publiku će zagrejati bend Van Gogh, koji je najavio i gosta iznenađenja“, najavljeno je u saopštenju.

Kako su istakli – pored popularnih bendova koji su već decenijama na muzičkoj sceni, priliku da se predstave publici dobiće i lokalni bendovi “Bitanga i prinčevi” i “Neo Stereo”, koji će nastupiti kao predgrupe.

Prema njihovim rečima, oba dana vikenda pored uživanja na snegu i u skijanju, posetioce očekuju i dnevne DJ žurke, igre bez granica, roštilj na terasi hotela Vučko, a u subotu 11. marta književno popodne sa Dr Neletom Karajlićem kada će biti predstavljeni i strip album “Sarajevski atentat” i “Gluvo doba” udruženja Deveta dimenzija.

„Cilj nam je da olimpijsku ljepoticu približimo svima, jer na ovoj planini za svakoga ima mjesta. Nedavno smo na Jahorini organizovali prvi festival zanatskog piva i rock’n’rolla, a sada i ovaj festival koji je definitivno nešto novo i nešto što do sada nije viđeno na Jahorini“, rekao je direktor „Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo“ Igor Ikonić i dodao: „Nailazimo na pozitivne reakcije kako domaćih tako i stranih turista. To nam definitivno daje podstrek da nastavimo u ovom pravcu, te da sljedeći Jahorina SKI fest bude još sadržajniji, sa više regionalnih, a možda i svjetskih zvijezda iz svijeta muzike, filma i umjetnosti.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari