Dragstor poklanja karte za najbolju novogodišnju žurku u gradu 1Foto: Promo/Drugstore

Najbolje Dragstorove žurke su upravo one koje klub organizuje za doček Nove godine, kada se pod čuvenim betonskim krovom sretnu neki od najjačih aktuelnih lokalnih i regionalnih sa didžejevima iz sveta, a za doček 2023. Dragstor poklanja dva puta po dve ulaznice, za novogodišnji parti.

Na velikoj bini kluba, program će predvoditi Rus Vladimir Dubyshkin koji će predstaviti svoj hibridni set, mlade nade Berlina, Elli Acula i Lolsnake, dok će Crnu sobu u 22 časa otvoriti J-Lost.

Dragstor poklanja karte za najbolju novogodišnju žurku u gradu 2
Foto:Promo/Drugstore

– Zdravo Beograde, ovde vaša cura J-Lost, dolazim pravo iz Sofije da vas pokrenem. Zaplešite sa Stefanom Alexandrovom i samnom, poslednje noći decembra, u jednom jedinstvenom klubu Dragstore. Šou će krenuti na vreme, a vi dođite ranije i pripremite se za dizanje u vazduh – kazala je J-Lost za Danas.

Što se tiče ostalih izvođača, Elli Acula i Dubyshkin su nedavno gostovali u Dragstoru i upečatljivim nastupima osigurali još jednu pozivnicu.

Lolsnake je didžejica iransko-američkog porekla sa boravištem u Berlinu, pokretačica Weeeirdos serije žurki koju je publika širom sveta uponala preko nastupa zabeleženih na HÖR kanalu.

Romu Ptashenka je domaća publika upoznala na nedavnoj MRAK x Popoff Kitchen žurci u Dragstoru.

Osnivač moskovskog Popoff Kitchen serijala se dokazao u Crnoj sobi kluba zabavnom mešavinom tehna i queer klabing klasika.

– Najveću podršku onlajn publike u vezi sa novogodišnjim bukingom u Dragstoru su definitivno dobili Bugari J-Lost i Stean Alexandrov koji će otvoriti Crnu sobu. Tu čast će u Velikoj sobi imati Stevie Whisper, osnivač YES lejbla i serijala žurki od kog očekujemo novogodišnji miks panka, repa i savremene elektronike. Veliku sobu će zatvoriti Novosađanin Muhi kog publika pamti sa Cage Rage žurki – kazali su iz Dragstora i dodali da ćemo u Crnoj sobi slušati i rezidenta Dragstora, Kӣra, suosnivačicu Bijat kolektiva, Matale, i predstavnika SUTRA ekipe, AM Hi-ja.

Da biste osvojili karte za novogodišnju žurku, potrebno je da odete na instagram profil City magazina, i na objavi povodom dočeka Nove godine u Dragstoru pomenete u komentarima osobu koju biste poveli na žurku. Biramo najzanimljiviji opis osobe )))

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari