Pred koncert Pekinške patke 29. decembra u Domu omladine Beograda, fanovi danas od 14 časova imaju jedinstvenu priliku da upoznaju članove legendarne pank grupe u kafiću „Elektrana“ u DOB-u. Članovi Pekinške patke će se družiti, davati autograme, fotkati i deliti novogodišnje paketiće fanovima koji dođu sa kupljenim ulaznicama.


– Ovo je baš dobra fora – „Back to the roots“. Želimo svirke u nekoliko dobrih oznojanih klubova, gde bi ponovo osetili onaj početnički adrenalin. Tako bi i fanovi možda mogli bez frke da se popnu na stejdž i zapevaju sa nama, kaže pevač Nebojša Čonkić Čonta. Na klupskoj turneji, kojom članovi Pekinške patke žele da se ponovo (i bukvalno) približe publici i vrate pank korenima kao na početku karijere, bend je tokom decembra nastupao u klubovima „DFK“ u Banja Luci 15. decembra i zagrebačkom „Boogaloo“, zatim u Zelenom zvonu u Zrenjaninu, „Cinemas Sloga“ u Sarajevu, a posle Beograda, 30. decembra će svirati u klubu „Medium“ u Osijeku.

Na koncertu u DOB-u, Patki će predgrupe biti mlađe pank kolege iz Bačkog Petrovca Lude Krawe koje će iskoristiti priliku da predstave sveži internet EP „Reinkarnacija“, i beogradska Bolesna štenad poznata po angažovanom singlu „Infostan“. Beogradski koncert počinje u 21 čas, organizator je Long Play, a ulaznice po ceni od 1.000 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma omladine i preko mreža Card Service i Eventim. U duhu naziva članova bendova, ulaznica po specijalno sniženoj ceni od 800 dinara očekuje sve posetioce koji pri kupovini ličnom kartom dokažu da se zovu Vuk, Lav, Golub, Galeb, Sokol, Jelena, Buba, Srna… ili prezivaju Vuković, Orlović, Paripović, Kravić, Žunić, Rodić, Konjović, Šević, Zec i slično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari