Dupla MTV premijera donosi danas u 20 časova novi spot Hladnog piva za singl „Fotoaparat“, i spot koji je uradio Iskaz sa Elementalom za pesmu „Staklena sećanja“.


– „Fotoaparat“ je jedna od rijetkih bezbrižnih pjesama Hladnog piva koja govori o pošasti digitalnog doba kada se svi pretvaramo u fotoreportera vlastitih života. Super nam zvuči uživo, a i primjetili smo da su fanovi počeli spontano radit neke svoje spotove za tu stvar koristeći pritom slike s godišnjih odmora i stavljati na Youtube, pa smo se i mi odlučili za svoju verziju spota. Momci iz Pilot studija su pak od gomile nabacanih fotografija napravili zabavan i vedar spot i pogodili „feeling“ pjesme u milimetar. Svaka im čast. I dalje ćemo raditi s njima – izjavio je povodom novog spota frontmen Hladnog piva Mile Kekin.

Ekipa iz Pilot studija pratila je bend na brojnim putovanjima i od snimljenih materijala izmontirala spot za jednu od najubedljivijih pesama s albuma „Svijet glamura“. Novi singl dolazi u trenutku kad grupa najavljuje svoju veliku turneju „Kud Pivo, tud i ja“ u sklopu koje će nastupati u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Slavonskom brodu i brojnim drugim gradovima. Turneja počinje 7. oktobra u zagrebačkoj Areni.

„Staklena sećanja“ je drugi singl sa album „Kritična masa“ višečlanog pančevačkog hip-hop kolektiva Iskaz u kojem gostuje grupa Elemental, tačnije njihova „frontwoman“ Remi. „No Budget“ video snimljen je u samostalnoj produkciji Iskaza i dela ekipe „15 Minutes Pictures“ na lokacijama u Pančevu, Beogradu i Zagrebu, dok se glavni deo priče odigrava na zagrebačkoj i beogradskoj železničkoj stanici. Grupa Iskaz se na sceni pojavila pre više od pet godina i dosad je objavila tri albuma – „Natio“ (2006), „Teorija haosa“ (2008) i „Kritična masa“ (2011). Svoju muziku opisuju kao fuziju hip-hopa, fanka, hard-kora i srodnih pravaca, a prate je angažovani tekstovi. Dosad su sarađivali sa brojnim muzičarima sa ovih prostora, među kojima su Elemental, Sunshine, Marčelo, Kandžija, Ajs Nigrutin i Suid. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari