Dva izuzetna priznanja za TV Nova: Dnevnik najbolja domaća informativna emisija, društvene mreže najkreativnije 1Foto. Promo

 

Na svečanoj dodeli Digital Awards, održanoj večeras u Velikoj sali Privredne komore Srbije u okviru najveće regionalne digitalne konferencije o trendovima u telekomunikacijama i medijima #Digital2024, televizija Nova dobila je čak dva prestižna priznanja.

Centralna informativna emisija Dnevnik osvojila je nagradu u kategoriji „najbolja domaća informativna TV emisija“, a Novoj je takođe pripala nagrada u kategoriji „najkreativnije vođenje društvenih mreža“.

Ovogodišnje dve nagrade dolaze kao nove u nizu potvrda kvaliteta sadržaja Nove. Dnevnik je stekao ogromno poverenje gledalaca, što svakodno dokazuju rejtinzi, a jasan stav redakcije kojim počinje svaka emisija, u vidu već odlično poznatih Uvoda u Dnevnik, promenio je percepciju informativnog programa u Srbiji i dostigao veliku popularnost i u regionu.

„Do pojave Dnevnika televizije Nova novinarstvo i stav nisu bili prisutni u informativnim programima TV stanica u Srbiji, osim na TV N1 koja je specijalizovani info kanal. Verujem da su upravo to prepoznali članovi žirija koji su nam dodelili nagradu i hvala im na tome“, izjavio je direktor vesti TV Nova Slobodan Georgiev.

Osim na malim ekranima, TV Nova nastavlja da nudi raznolik i kreativan sadržaj i publici na društvenim mrežama, kombinujući društveno-odgovorne teme sa zabavnim i interaktivnim formatima koji su posebno prilagođeni digitalnoj publici. Nova aktivno razvija originalan sadržaj koji uključuje ekskluzivne materijale iza kulisa (behind the scenes), interaktivne pitalice za publiku kako bi se čulo i njihovo mišljenje, kao i kreativne video zapise sa TV licima.

„Uvođenjem inovativnih prikaza najvažnijih vesti prilagođenih različitim formama koje se koriste na društvenim mrežama, televizija Nova je uspela da stvori most između tradicionalnih medija i nove generacije digitalnih korisnika. Naš tim kontinuirano razvija nove formate, osluškujući trendove i potrebe publike, što se odražava u konstantnom porastu broja pratilaca i kontinuiranoj interakciji sa njima na svim društvenim mrežama“, ističu iz tima koji stoji iza društvenih mreža Nove.

TV Nova nastavlja da pruža najkvalitetniji medijski sadržaj koji će na najbolji i najprofesionalniji način informisati i zabaviti gledaoce, ali i da ulaže u nove tehnologije koje će doprineti još boljem iskustvu korišćenja medija, kako na tradicionalnim – tako i na digitalnim kanalima.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT bilo gde u Srbiji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari