Beogradski pank-rok bend Dža ili bu nastupiće ispred legendarnih Partibrejkersa na njihovom slavljeničkom koncertu povodom tri decenije postojanja 29. novembra u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu. „Očekujemo odličnu svirku ispred Partibrejkersa, uz čiju smo muziku odrastali i sazrevali kao bend.

Izvorni rok zvuk u sprezi sa pank energijom je ono što nas je održalo sve ove godine, a Partibrejkerse krasi upravo to. Ove godine proslavljamo 25 godina postojanja i biće nam čast da nastupimo na njihovoj proslavi tri decenije rada“, ističe frontmen Nebojša Simeunović Sabljar. Na novosadskom koncertu Brejkersa njihovi sugrađani Dža ili bu nameravaju izvesti, najavljuje Sabljar, „sve stare hitove“. Od „Ustani i kreni“ i „Staljina“ do „Večnih lovišta“, uz pesmu „Vip“ koja se pojavila nedavno kao singl/spot najava predstojećeg novog albuma „Kukovo leto“. „Album izlazi u skraćenom obliku za MTV kao download, a sa PGP-om smo u pregovorima oko izdanja na disku. Novi album ‘Kukovo Leto’ ima 12 pesama i po stilu je najbliže našem albumu ‘Strašni sud’ iz 1995 godine“, kaže Sabljar.

Legendarni Partibrejkers, jedan od najbitnijih sastava domaćeg rokenrola, povodom 30 godina postojanja održaće slavljenički koncert 29. novembra u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu, u organizaciji promoterske kuće Long Play. „Dolazimo da proslavimo sa Novosađanima naš praznik. Nadam se da će ih puno doći da se proveseli sa nama. Daćemo sve od sebe. Kao i uvek“, poručuje frontmen Zoran Kostić Cane. Novosadsku publiku očekuje dvočasovni baraž Partibrejkers klasika kao što su „1000 godina“, „Kreni prema meni“, „Put“, „Hoću da znam“, „Hipnotisana gomila“… Ulaznice za veliku rođendansku žurku Partibrejkersa u Novom Sadu koštaju 800 dinara i mogu se naći u pretprodaji na blagajni Spensa, kao i preko mreže Eventima, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari