Stručni savet Kulturnog centra Grad nedavno je došao do zaključka da noćni život u Beogradu jednostavno nije dovoljno „kinky“, nije dovoljno „trans“ i da više nema mesta za to odsustvo hrabrosti i ludila. Zbog toga je organizovan novi serijal koncerata pod nazivom „Sredom u devet specijal“.

„Kako bismo iz korena promenili stanje, u pomoć smo pozvali kanadsku ekipicu i odlučili da hitno bukiramo nastup Džefa Barbare već za 16. oktobar“, poručuju iz Grada.

Džef Barbara karijeru započinje 2009. godine sa svojim Jef and the Holograms bendom, da bi već sledeći korak bio saradnja sa legendarnim R. Stevie Moore na EP-ju „Barbara Blanca“. Barbara kao jedan od svojih uticaja navodi album „Faith“ Džordža Majkla. Na to se može dodati: a pinch of Freddie Mercury & BeBe Zahara Benet. Rezultat je s jedne strane „Larmes de crocodile“ sa vodootpornim synthpopom, a sa druge „Caresses interdites“ i glam lak za nokte. Intersex, šljokice, drage melodije i maniri – to očekuje posetioce KC Grada u sredu uveče. Inače, bend nastupa u pravoj četvoročlanoj postavi i kreće u 21 čas. Domaća podrška ostaje za sada tajna. Cena karte je 200 dinara u pretprodaji i 300 na dan koncerta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari