Kit Ričards trenutno promoviše autobiografiju „Life“, a u intervjuu za magazin The Times legendarni gitarista je priznao da se Mik Džeger i on ne slažu baš dobro. Dodao je da u šali Džegera zove „Brenda“ ili „Vaše visočanstvo“.


– Voleo sam Mika, ali već dvadeset godina ne delimo istu svlačionicu na turnejama. Ponekad pomislim „nedostaje mi moj prijatelj, gde je on nestao?“ – ističe Kit.

U knjizi, Ričards kaže da je Mik Džeger postao jednostavno nepodnošljiv negde početkom osamdesetih. Ričards je, inače, dao Džegeru da pročita knjigu pre štampanja, i jedini deo koji mu nije bio po volji navodno je pasus u kojem Kit spominje da je Mik koristio usluge učitelja pevanja. Ričards je, međutim, odbio da ukloni taj „detalj“.

– Nije mi jasno zašto mu je to zasmetalo – rekao je Ričards.

Gitarista je potvrdio i da su Rolingstonsi i dalje aktivni, i da se neće, kako je i Roni Vud nedavno izjavio, uskoro povući sa scene.

– Idemo mi ponovo na turneju. Skoro sam siguran da će se to desiti. A već sam o tome razgovarao i sa Njegovim veličanstvom. Sa Brendom – poručio je Ričards.

Spreman za još jedne Pirate

Kit Ričards igraće u četvrtom filmu iz serijala „Pirati sa Kariba“. Ričards je u filmu „Pirati sa Kariba: Na kraju sveta“ iz 2007. igrao kapetana Tiga, oca kapetana Džeka Sparoua. Istu ulogu igraće i u filmu „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides“ u režiji Roba Maršala. Džoni Dep još jednom će igrati kapetana Sparoua, koji u novom filmu sreće ženu iz svoje prošlosti (Penelopa Kruz). Četvrti „Pirati sa Kariba“ u bioskope će stići u maju 2011.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari