Svetska pop diva Dženifer Lopez nastupiće večeras u Kombank areni u okviru svoje turneje „Dance Again“. Glumica, zabavljačica, muzičarka, filmska i TV producentkinja, modna dizajnerka i velika humanistkinja, Dženifer Lopez je proglašena za jednu od najuticajnijih javnih ličnosti u svetu šou-biznisa ikada. Svojim poslednjim svetskim hitom broj 1 „On the floor“, Dženifer uspeva da zadrži najveći uticaj na sve generacije ljubitelja pop muzike.

Od početka muzičke karijere, u svojoj kolekciji uspeha ima preko 55 miliona prodatih izdanja po celom svetu, dok u filmskoj karijeri glumi u najvećim blokbasterima. Godine 2001. „Wedding planer“ je proglašen za film sa najvećom zaradom, dok se u isto vreme njen album „J. Lo“ našao na prvom mestu Bilbord top 200 liste. Time je Dženifer postala prva žena koja je u istoj nedelji imala album i film koji su zauzimali prva mesta.

U maju 2011. godine objavljuje sa nestrpljenjem dugo očekivan album „Love“, a prvi singl „On the floor“, koji je snimila sa trenutno najaktuelnijim muzičkim producentom i reperom Pitbulom, dostigao je prvo mesto u 18 zemalja i postao hit sa najviše preuzimanja sa interneta u njenoj karijeri. Spotom za ovu pesmu, Dženifer je postala prvi ženski izvođač na Vevou, sa pesmom od 100 miliona pregleda u najkraćem vremenskom intervalu i time je „On the floor“ postao najgledaniji spot ženskog izvođača u istoriji Ju tjuba. Godina 2011. je za nju bila ispunjena raznim nagradama, uključujući i titulu najboljeg latino umetnika na američkim muzičkim nagradama, a Glamur magazin je proglašava za ženu godine. Magazin Pipl joj dodeljuje priznanje za najlepšu ženu na svetu. Dva puta je bila proglašena najseksipilnijom ženom na svetu od strane časopisa „FHM“, a prema Forbsovoj listi, Dženifer Lopez i zvanično postaje najmoćnija žena na svetu.

Organizatori koncerta su AEG Live, Simple Events Agency i Sky Music. Ulaznice po cenama od 2.990, 3.990, 4.290, 4.990, 5.790 i 5.990 dinara su u prodaji na prodajnim mestima: Kombank arena, Bilet centar Beograd, KS Eventim prodajna mesta, Ušće šoping centar, TC Bazar Novi Sad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari