Legendarni gitarista Bili Ajdola i Majkla Džeksona biće specijalni gost na koncertu Džibonija u Beogradu u petak, 25. oktobra, u Kombank areni. Stivens većtrideset godina suvereno vlada svetskom rok scenom, a beogradska publika imaće jedinstvenu priliku da ga čuje i vidi u drugačijem izdanju – rame uz rame sa Džibonijem.

Stiv Stivens je svetskoj javnosti najpoznatiji kao gitarista i saradnik legendarnog Bili Ajdola. Spisak poznatih sa kojima je sarađivao je impresivan, a izdvaja se njegovo pojavljivanje sa Majkl Džeksonom na pesmi „Dirty Diana“ i saradnja sa pevačem sastava Motley Crue Vinsom Nilom. Stivens je pravio muziku za filmove „Matrix Reloaded“, „Speed“ i mnoge druge, a najprestižniju Gremi nagradu dobio je za čuvenu temu iz filma „Top Gun“.

Povodom predstojećeg koncerta splitskog kantautora Džibonija u Kombank areni, Stiv Stivens je izjavio: „Veliki sam poštovalac muzike koju stvara Džiboni, stvarno se radujem što ću imati priliku da nastupam sa njim! Takođe, drago mi je što ću ponovo videti Beograd i uživati u njegovim čarima nekoliko dana.“ Ranije je najavljeno da će kao specijalni gosti na Džibonijevom koncertu u beogradskoj Kombank areni 25. oktobra nastupiti harizmatični umetnik Damir Urban, čuveni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski, pevačica Maya Azucena i svetski cenjen Londonski gospel hor. Očekuje se neponovljivi višesatni koncertni spektakl za pamćenje u okviru koga će splitski kanautor publiku provesti kroz svoje brojne legendarne hitove poput „Libar“, „Žeđam“, „Mirakul“, „Toleranca“ i nove pesme sa aktuelnog albuma „20 Century Man“.

Ulazi u Kombank arenu biće otvoreni većod 19 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost. Preostale ulaznice za koncert Džibonija u Kombank areni mogu da se nabave na prodajnim mestima Gigs Tix, blagajni Kombank arene, Eventim prodajnim mestima kao i preko sajtova gigstix.com, kombankarena.com i eventim.rs. Ulaznice se prodaju po cenama od 2.490 dinara za parter, 3.490 za fan pit, 3.690 za nivo 200 premium, 2.990 za nivo 200, 2.490 za nivo 400 prva kategorija, 2.190 za nivo 400 druge kategorije i 9.990 za lože.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari