džordž kluniFoto: SONY PICTURES / Planet / Profimedia

Džordž Kluni bez dlake na jeziku rešio je da odgovori na neke ranije prozivke Kventina Tarantina koje su ga veoma pogodile.

U intervjuu za GQ, Džordž Kluni i Bred Pit dotakli su se Tarantina, kada je Kluni priznao da je prilično iznerviran njegovim komentarima na svoj račun.

„Slušajte, ja sam snimio jedan film sa Kventinom. Glumio je mog brata. Bio je u redu“, Kluni je rekao za film Od sumraka do svitanja.

Pit se pobunio, rekavši da je Tarantino imao jednu sjajnu scenu, ali je onda Kluni objasnio zašto ne želi da mu daje komplimente.

„Kventin je nedavno govorio neke gluposti, tako da me blago nervira. U jednom intervjuu je nabrojao filmske zvezde, pričao je o tebi i još nekom i tip ga pita ‘A šta je sa Džordžom?’, a on kaže ‘On nije filmska zvezda’. A onda bukvalno kaže nešto kao ‘Navedite mi jedan film u ovom milenijumu’, a ja se mislim ‘U ovom milenijumu? Pa to je moja cela je*ena karijera’.“

„Tako da se mislim, u redu, čoveče, od*ebi. Ne smeta mi da ga pljuljem. On je pljuvao mene“, dodao je Džordž Kluni.

Kluni je pak dodao da su on i Pit imali sreće da rade sa nekim sjajnim rediteljima, što i te kako znaju da cene zbog svih ostalih promašaja.

„Reditelj i scenario su ono što te održava u životu, a to sam naučio nakon snimanja nekih zaista loših filmova. Ne možete da napravite dobar film od lošeg scenarija. Možete da napravite loš film od dobrog scenarija, da sve pokvarite.“

Džorđž Kluni ima 2 Oskara

Za sada nije poznato na koji Tarantinov intervju Kluni aludira, iako ih ima više u kojima ovaj reditelj hvali Breda Pita.

Ako gledamo uloge koje je Džordž Kluni imao u ovom milenijumu, svakako se ističe trilogija Igraj svoju igru, a posebno Oskar za sporednu ulogu u filmu Sirijana 2005.

Osim toga, nominovan je i za Oskara za glavnu ulogu u filmovima Majkl Klejton 2007, U vazduhu 2009. i Potomci 2011. godine.

Bavio se i režijom i produkcijom, a osvojio je i Oskara za produkciju filma Argo 2013. godine.

Izvor: IndieWire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari