Ekipa novog magazina za kulturu i umetnost življenja „Dobar život“ proslavila je izlazak svog portala u beogradskom restoranu „Madera“. Vlasnica magazina je književnica i kolumnistkinja Danasa Natalija Dević. Ona se zahvalila svojim kolumnistima Suzani Mančić, Gorčinu Stojanoviću, arhitekti Nenadu Veličkoviću, Zorani Schultz, modnoj urednici Nataši Milojević, Slavici Hinić i ostalim članovima redakcije, kojih je u ovom trenutku osamnaest, na izvanrednim autorskim tekstovima zahvaljujući kojima je čitanost iz dana u dan sve veća.


„Ideja mi je bila da dobarživot.com ponudi čitaocima sadržaj koji će ih zabaviti, informisati, skrenuti pažnju na lepe i pozitivne događaje iz kulture i umetnosti življenja, nasmejati, opustiti, ulepšati dan. Tražili smo način da u vremenu u kom nije lako osećati se dobro, ponudimo teme koje život čine boljim. Kao dobar reditelj, pravim kastingom odličnih autora postigla sam ono što nam je svima cilj: da čitaoci imaju dobro mesto gde će saznati više o predstavama, filmovima, muzici, putovanjima, ličnostima iz sveta šou-biznisa, restoranima, klubovima, mestima za izlazak, ili se jednostavno opustiti i baviti se pitanjima lepote i duše“, rekla je Devićeva.

Zaneta anegdotama Suzane Mančić i Gorčina Stojanovića, vesela ekipa slavila je do kasno u noć. Svečana promocija portala Dobar život.com planira se za početak septembra, a ekipa će iako je leto, vredno raditi svakog dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari