MachinaFoto: Promo

Nakon dve decenije apsolutne anonimnosti, skriven duboko u bespućima virtuelnog sveta, eksperimentalni kolektiv [Machina] odlučio je da se materijalizuje u našoj dimenziji i otisne na „Prvu oproštajnu turneju“.

[Machina] će u okviru turneje posetiti i Beograd 18. oktobra kada će nastupiti na Rockam Dorćol festivalu – na njegovom 4. izdanju.

Niko zapravo ne zna šta može da se očekuje. Sigurno je samo da će se desiti i izazvati ,,sindrom pojmanja vremena“.

,,Ne dopustite da vas Agenti Letargije iz Ministarstva za Mentalnu Iscrpljenost i Apatiju uskrate za prisustvo vašem ličnom „Bio sam prisutan” momentu, kojim ćete se moći pohvaliti vašim unucima, usvojenom robotu ili virtuelnom nećaku u relativno bliskoj budućnosti“, poručuje ova kontroverzna ekipa i obećava seansu ljubavi i duhovne regeneracije na Rockam Dorćol 4 festivalu.

Ekipa [Machine] se nikada nije ukazala publici van digitalnog sveta.

Vođeni ,,Velikim M“, odlučili su da baš sada to učine i više nikada ne ponove. Odlučili su da odnos sa fanovima preseku i podele u dve ere: vreme ,,PrijeM“ i ,,PoslijeM“. Dorćol Platz će biti lokacija sa kojeg će vreme drugačije početi da se računa.

Pored [Machine] na četvrtom izdanju Rockam Dorćol Festivala 18. oktobra nastupiče i pančevački By-Pass i Sharks, Snakes and Planes kao domaćini sada već tradicionalnog dorćolskog festivala.

Sharks Snakes and Planes
foto Belkisa Abdulovic

Prvi Rockam Dorćol održan je 2021. godine kao odgovor na dugu pauzu u susretu bendova sa publikom, izazvanu pandemijskim uslovima.

Kada je jednom povukla te konce, grupa Sharks, Snakes and Planes se više nije zaustavila.

[Machina], Sharks, Snakes and Planes i By-Pass dočekuju vas na ovoj posebnoj i neponovljivoj večeri.

Ulaznice su dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na tickets.rs. Promotivna cena ulaznica od 1.200 dinara važi do 10. oktobra. Posle toga cena će biti 1.500 dinara, odnosno 2.000 na ulazu, na veče koncerta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari