Evo ko će naslediti Akija Rahimovskog u grupi „Parni valjak” 1Fotografija: Antonio Ahel/ATAImages

Dugo se nagađalo ko bi mogao da zameni legendarnog Akija Rahimovskog. frontmen benda „Parni valjak”. No, sada smo dobili i zvaničnu potvrdu. Više detalja donosi n1info.ba.

„Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar, četvrtak, 23.3. u 12:00. Premijera naše nove pjesme na radijskim postajama diljem regije i videospota na našem YouTube kanalu”, objavili su na svojim zvaničnim stranicama, te tako potvrdili da će odsad nastupati s pevačem Igorom Drvenkarom (31), poznatom iz emisije A strana.

Igor je pevao u raznim bendovima, a okušao se i u nekoliko mjuzikala, među kojima su Jesus Christ Superstar, Uskrsli i Ljepotica i Zvijer. Pored toga, zabavljao je Zagrepčane na dočeku 2022. godine. Da će Igor biti novi frontmen benda šuškalo se i ranije, ipak iz benda su glasine potvrdili tek danas.
 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by (@igor_drvenkar)

Aki s Parnim valjkom bio od početka

Podsećanja radi, legendarni muzičar Aki Rahimovski preminuo je u januaru prošle godine u 66. godini.

Prvu postavu Parnog valjka činili su: Aki Rahimovski (vokal, klavir), Husein Hasanefendić Hus (solo gitara, akustična gitara, vokal), Srećko Antonioli (bubnjevi), Zlatko Miksić – Fuma (bas-gitara) i Jurica Pađen (solo gitara, akustična gitara). U 30 godina rada Parni valjak je objavio 16 studijskih albuma, 14 singlova, 5 uživo albuma, 4 kompilacije, te 2 koncertna DVD-a, prenosi Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari