EXIT: Charlotte de Witte stiže umesto Nine Kraviz 1Foto: Exit

Belgijska producentkinja i didžej Charlotte de Witte potvrdila je svoj nastup na otvaranju EXIT festivala u četvrtak 8. jula, gde će na „mts Dance Arena“ bine zameniti Ninu Kraviz, koja je iz zdravstvenih razloga morala da otkaže svoj nastup, saopšteno je danas.

„Uz nju na Tvrđavu stiže i britanski drum’n’bass duo Koven, pojačavajući moćnu postavu velike proslave 20. godišnjice EXIT festivala, koju čine svetska i regionalna imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Robin Schulz, Asaf Avidan i mnogi drugi“, navodi se u saopštenju festivala.

Iz organizacije festivala pozvali su posetioce da zamenu karata za festivalske narukvice obave do srede 7. jula i na taj način olakšaju gužve koje se očekuju u četvrtak na ulazu na festival.

„Proces zamene vaučera za festivalske narukvice biće vremenski značajno duži i podrazumevaće više provera u odnosu na ranije godine. Svima koji vaučere ne zamene do četvrtka, 8. jula do 20 časova, festival ne garantuje da će moći da uđu tokom prve večeri, usled stvaranja ogromnih gužvi“, rečeno je u saopštenju.

Festival je na svom sajtu objavio zvanične procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnje izdanje festivala, pa u skladu sa bezbednosnim protkolom koji je usvojio Krizni štab, ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali Kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

„EXIT je za kupce ulaznica obezbedio besplatne brze testove na novosadskom Sajmu od srede 7. jula, dok će oni koji ulaze s pozivnicama te testove moći da urade u laboratorijima Aqualaba, sa kojima je EXIT festival dogovorio saradnju i beneficirane cene samo za posetioce“, naveli su u saopštenju.

Kako su dodali, sve četvorodnevne ulaznice za festival, koji će se održati od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, su rasprodate, a u prodaji se nalazi ograničena količina jednodnevnih ulaznca po cenama od 2.990 dinara za četvrtak, 3.990 dinara za petak, 4.490 dinara za subotu, 3.490 dinara za nedelju i mogu se nabaviti putem zvanične stranice festivala i prodajne mreže „Gigs Tix“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari