exitFoto: Antonio Ahel/ATAImages

EXIT festival počeo je večeras i trajaće do nedelje, 14. jula. EXIT slavi 24. rođendan, a ove godine, osim četiri uobičajena dana festivala, održava se i u nulti dan – Day 0.

Malo posle 19:30 na Tesla Universe Stage nastupio je bend „Keni nije mrtav“, od oko 21:00 na binu je izašao Luke Black, a malo pre 21:30 s pesmom „Džanum“ svoj nastup počela je Teya Dora

RTV prenosi da je ceremonija svečanog otvaranja počela u 22:00.

Nešto ranije na Štrandu, nastupali su Wim Hof, Stefanos Sifandos, Oren Harris kao i projekat Muzika nade, program koji je nastao u partnerstvu sa čuvenim El Sistem pokretom.

Festival će obeležiti najveće zvezde svetske muzičke scene, a raznovrsnost žanrova učiniće ovaj EXIT posebnim. Nultog dana, koji se poklapa sa rođendanom Nikole Tesle, po kome će Glavna bina nositi naziv Tesla Universe, publiku će zabavljati Baby Lasagna, Burak Yeter sa Dimash Qudaibergenom, Iniko i Whyte Fang.

Na Petrovaradinsku tvrđavu stižu i Carl Cox, Black Eyed Peas, Tom Morello, Black Coffee, Argy sa Vintage Coulturom, Bonobo, Klangkuenstler, Sara Landry i mnogi drugi.

Četvorodnevni paketi ulaznica su rasprodati, a jednodnevne ulaznice možete kupiti ovde ili na prodajnim mestima Gigstixa kao i onlajn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari