Ljubitelji Exit festivala koji još uvek nisu iskoristili pogodnost da komplet karata za svoj omiljeni festival OTPlaćuju na rate, mogu to da učine do 20. maja. U bilo kojoj filijali OTP banke možete besplatno da otvorite namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, koje OTPlaćujete na rate, do 1. jula u ritmu koji vama odgovara.


Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.500 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak sredstava OTPlaćuje se u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom potencijalnom kupcu odgovara. Namenski račun za kupovinu ulaznica za Exit može se otvoriti do 20. maja, do kada je potrebno uplatiti prvu ratu, a plaćanje se može rasporediti do 1. jula, kada je poslednji rok za uplatu poslednje rate.

Uplatom cele sume za komplet Exit ulaznica, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se mogu podići ulaznice već od 8. jula, ili pred sam početak festivala na zamenskom mestu Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Dodatna pogodnost očekuje sve studente starosti između 18 i 27 godina, koji su korisnici OTP studentskih paketa ili će to postati, jer imaju mogućnost da otvore namenski račun za kupovinu kompleta karata za Exit festival u OTP banci, i da ulaznice za svoj omiljeni festival kupe u iznosu od 5.490 dinara, takođe na rate. Za otvaranje računa potrebno je priložiti indeks sa upisom tekuće školske godine i važeći identifikacioni dokument, kao i uplatiti 1.500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari