Exit s velikim ponosom najavljuje da će, prvi put ove godine, učestvovati u inicijativi „Bratski festivali“ (Twin Festivals) Asocijacije nezavisnih festivala (Association of Independent Festivals), zajedno sa britanskim festivalom Bestival.

Ova inicijativa nastala je iz ideje već razvijenog koncepta bratskih gradova sa ciljem da unapredi kulturnu saradnju i razmenu između najvažnijih britanskih nezavisnih festivala i njihovih inostranih partnera. Bratimljenje Exit festivala i Bestivala doneće ovog leta brojne poklone, kako posetiocima, tako i izvođačima iz Srbije i Velike Britanije.

Exit i Bestival će ovog leta razmeniti izvođače – Bestival je među srpskim izvođačima izabrao DJ duet The Good Guys, dok Exit u julu sa festivala pobratima dovodi The Playground Syndicate. Festivali pobratimi razmeniće ne samo izvođače, već i publiku – posetioci Exit festivala moći će da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će desetoro dobiti po ulaznicu za Bestival, dok će najsrećniji među njima osvojiti ne samo ulaznicu, već i put i smeštaj na bratskom festivalu za dve osobe. Poznatiji i kao žurka koja zatvara sezonu festivala, Bestival, koji se održava od 6. do 9. septembra 2012, predstavlja jednu od omiljenih vikend destinacija povorke ljubitelja dobre zabave. Više detalja o nagradnoj igri biće objavljeno ubrzo na sajtovima Bestivala i Exit festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari