exit will.i.amFoto: EXIT Promo

EXIT festival u saradnji sa kreativnim liderom will.i.am-om pozivaju sve umetnike da apliciraju svojim projektima putem revolucionarne FYI.AI aplikacije – ultimativnog AI alata za kreativnu saradnju!

Saradnja sa EXIT festivalom pruža umetnicima, stvaraocima, muzičarima, dizajnerima i svim zainteresovanima jedinstvenu priliku da direktno sarađuju sa izuzetno talentovanim will.i.am-om i dobiju dragocene profesionalne savete.

Sve ključne informacije o ovom uzbudljivom projektu na FYI.AI aplikaciji možete pronaći ovde.

Tokom trajanja EXIT festivala, u petak, 12. jula, pre nastupa Black Eyed Peas-a, šest odabranih stvaralaca će imati izuzetnu priliku da na “Culture FYI’rs” meet-up-u u Novom Sadu sarađuju i stvaraju sa njim, ali i da ga upoznaju i prošire vlastite dosege i postanu deo one budućnosti koja postavlja najviše standarde!

Proces prijavljavanja je u toku i biće otvoren najkasnije do 03. jula. Cilj ove saradnje je da inspiriše i osnaži stvaraoce širom sveta da se pridruže FYI platformi i ožive svoje vizije.

Preuzmite FYI.AI aplikaciju, napravite nalog, postavite svoj projekat u aplikaciju i aplicirajte projektom na mejl [email protected] sa naslovom „EXIT Festival X FYI X will.i.am“.

FYI.AI, koju su osnovali will.i.am i tehnološki vizionar Sunil Reddy, nudi siguran i dinamičan prostor u kojem stvaraoci mogu sarađivati i realizovati svoje ideje. Potpomognuta multi-modalnim AI-om, FYI.AI je mnogo više od aplikacije – to je pokret i poziv svim umetnicima, muzičarima i kreativnim umovima da se okupe i oblikuju budućnost!

Kreativni genije iza muzike i tehnologije

Pored toga što je jedan od osnivača Black Eyed Peas, Will.i.am je i kreativni genije čiji uticaj prevazilazi muzičku scenu.

Kao inovator, will.i.am je sarađivao sa gigantima poput Apple-a, igrajući ključnu ulogu u promociji revolucionarnih proizvoda poput legendarnih Beats by Dre slušalica.

Tokom partnerstva sa Intel-om kao kreativni direktor bio je katalizator za tehnološke inovacije koje su oblikovale budućnost.

Will.i.am nije samo stvarao muziku; kao deo Coca-Cola inicijative ECOCYCLE, angažovao se u održivim praksama koje podstiču pozitivne društvene promene.

Will.i.am se sada udružuje sa EXIT festivalom i revolucionarnom FYI.AI aplikacijom kako bi podstakli globalnu kreativnu zajednicu da ostvare svoje najveće ambicije.

U petak, 12. jula, na ekskluzivnom „Culture FYI’rs“ meet-up-u u Novom Sadu, odabrani umetnici i stvaraoci imaće jedinstvenu priliku da stvaraju sa njim i dele vizije za budućnost.

Ovo nije samo susret sa jednim od najuticajnijih svetskih lidera; ovo je poziv da se postane deo inovativne revolucije koja definiše nove standarde u umetnosti i tehnologiji.

Projekti će biti pažljivo odabrani od strane FYI.AI i EXIT festival timova. Kreatori projekata će dobiti jedinstvenu priliku da upoznaju will.i.am-a, stvaraju sa njim i kroz to poznanstvo i saradnju istraže svoj potencijal, a sve to dok uživaju u punom sjaju EXIT festivala!

Black Eyed Peas, čiji su hitovi postali himne za mnoge generacije, će osvetliti binu u petak, 12. jula, svojim dinamičnim prisustvom i moćnom energijom. Dakle, dok svet prati ritmove Black Eyed Peas-a 12. jula, prava uzbuđenja leže u kreativnim mogućnostima koje FYI.AI otvara.

Ne propustite legendarni nastup Black Eyed Peas-a i inovativni duh FYI.AI na EXIT Festivalu – prijavite se još danas jer vaše ideje treba da vidi i čuje ceo svet!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari