Feđa Štukan podelio upečatljiv komentar umetnika Stefana Simića: Sergej je problem za Hrvatsku, koliko i Severina i Feđa Štukan za Srbiju, nikakav

  1. Pa nisu isto Sergej je kritičan i prema sopstvenom narodu i njegovim manama isto kao i prema drugima.Dok nisam to primetio kod drugih.

  2. To I jeste problem za političare. Umetnici rade na ujedinjenju prostora, a onda nestaje potreba za ovakvim političarima.

  3. Ti Štikane i Severina niste ni uhapšeni ni zatvoreni,ti si samo proteran a Severina nije ni proterana samo je sa njom obavljen razgovor u vezi vređanja Srba a Trifunović je uhapšen i zatvoren.

  4. da, problem je samo sto ‘ujedinjenje ovih prostora’ nije u jednacini ‘politicara sa ovih prostora’………….

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.