florens pjuFoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Florens Pju je najnovija u nizu poznatih ličnosti koju je nekao gađao i pogodio nečim na javnom događaju.

Naime, Florens Pju je u Sao Paolu prisustvovala panelu povodom filma Dina: Drugi deo, zajedno sa Timotijem Šalameom, Ostinom Batlerom i Zendajom.

U trenutku poziranja fotografima, nešto je bačeno ka njoj i pogodilo je u lice, što se vidi na snimku koji se deli po društvenim mrežama.

Sa snimka nije jasno čime je pogođena, ali se vidi kako je glumicu to vidno zabolelo i kako se nakon toga sagla da pokupi taj predmet.

Ona je prethodno izrazila svoje oduševljenje povodom rada na filmu: „Sjajno sam se provela kada sam došla da se samo družim sa ovim ljudima, a povrh toga još i da radim sa njima“.

„Dolazak ovde, snaga u ovoj prostoriji, sve to je zbog prvog filma i mi smo to osećali svakoga dana na setu. Tako da mi je zaista poseban osećaj što sam ovde za drugi deo“, dodala je ona.

Kako mnogi ističu na društvenim mrežama, ovaj incident mogao je da ima i veće posledice, što se dešavalo drugim umetnicima, mahom na koncertima.

Florens Pju nije prošla najgore

Na primer, u junu ove godine, Bibi Reksa pogođena je mobilnim telefonom, zbog čega je morala da ima šavove.

Prošle godine, Harija Stajlsa pogodile su bombonice u oko, dok je Kelsi Balerini gađana narukvicom.

Kantri umetnica rekla je publici da ne baca stvari, a Adel je u Las Vegas bila mnogo oštrija i opisala takvo ponašenje kao idiotsko i protivno svakom normalnom vaspitanju.

A nedavno, Tejlor Svift je prekinula koncert u Buenos Ajresu da zamoli ljude da ne bacaju stvari: „To me stvarno izbezumljuje, jer komunikacija znači postojanje nežnih, zdravih granica. Bacanje stvari na binu me plaši, jer ako je na bini, neko od plesača može da se saplete“.

Dodala je još i: „Volim što ste doneli poklone i to je tako lepo od vas, ali molim vas, samo nemojte da ih bacate na binu. Sve vas puno volim“.

Da podsetimo, film Dina: Drugi deo u bioskope stiže 1. marta 2024. godine.

Izvor: Rolling Stone

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari