Furiozna trojka u Novom Sadu 1Foto: Stanislav Milojković

Beogradski bend Straight Mickey and the Boyz sviraće u petak, 13. maja, u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu. Straight Mickey and the Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.

                        Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard cora, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. Tokom kratkog vremena od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rock tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Kao lokalna podrška nastupiće novosadski alternativni rok bend Kamper – bubanj, gitare i bas pričaju priče. Koncert počinje u 22 sata, a karte će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 300 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari