Popularni muzičar Gibonni nastupa danas od 21 čas u Velikoj sali Sportsko-poslovnog centra Vojvodina u Novom Sadu, a pored Vlatka Stefanovskog, Damira Urbana i Maye Azucene dugo očekivan spektakl uveličaće i The London Community Gospel Choir. Svih deset hiljada ulaznica, koliko je pušteno u prodaju za veliki novosadski koncert poznatog kantautora Gibonnija je rasprodato.

Pored publike iz Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Slovenije, za ovaj koncert vlada veliko interesovanje brojnih domaćih i regionalnih medija. Novosadski nastup organizuje AAA produkcija, a održava se u sklopu Gibonnijeve uspešne turneje „Toleranca Tour 2010/2011“, biće dvočasovni muzičko scenski spektakl uz najveću koncertnu produkciju u okviru kog će splitski kantautor publici izvesti numere sa aktuelnog albuma „Toleranca“, ali ujedno ih podsetiti i na brojne starije hitove.

Na vest da je koncert rasprodat, Gibonni je izjavio: „Očekivao sam da će koncert biti posećen, ali nisam mogao znati da će biti rasprodat. Ovo saznanje je velik kompliment, ali i velika odgovornost, tako da se moram zahvaliti publici na ovom poverenju koje mi je ukazala i jedva čekam koncert u Novom Sadu“.

Ulazi u dvoranu biće otvoreni već od 19.30, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost. Pušenje u SPC Vojvodina nije dozvoljeno.

Saradnja sa The London Community Gospel Choir

Povodom saradnje sa poznatim horom, koji gostuje i na njegovom poslednjem albumu Toleranca, Gibonni je rekao: „The London Community Gospel Choir je radio sa Pol Mekartnijem, grupom Depeche Mode, Džordž Majklom… Kad pogledate samo njihovu internet stranicu videćete koliko imaju Gremija. Zajedno sa Eltonom Džonom izveli su pesmu „Circle of Life“ u filmu „The Lion King“, za tu numeru dobili su Oskara pre nekoliko godina. Veseli me kad sa njima imam priliku da radim, to nije svaki dan. Možda jedanput ili dvaput godišnje… Molio sam ih da dođu u Novi Sad i oni su pristali“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari